- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
ghiottone #2915 üzenetére
Egy Nillkin fej is 2000 alatt van.
-
Cyborg
őstag
-
gkozak
tag
válasz
ghiottone #2814 üzenetére
Lehet, hogy a Pixel 3-mal működik a Google Store-os visszaküldés, de 4a-val sajnos nem, mivel ide nem küldik ki a megcímzett visszaküldős csomagot, mivel ide nem értékesítenek telefont. Személyes tapasztalat és próbálkozás alapján mondom, konkrét levelezésem a GS Support csapattal erről.
-
Cyborg
őstag
válasz
ghiottone #2812 üzenetére
Ezt korábban már írtam, chateltem velük egy kicsit pár hónapja.
Garanciás ügyintézés mindig azzal a bolttal van, ahol vetted, és számla ellenében.
Ők nem fognak vele foglalkozni.
Én azért rendeltem a Media Marktból, mert azt ELVILEG ithhon is leadhatom javításra, persez ez az info akkor lesz biztos, ha kipróbáltam.
Google store-ból rendeltet se tudnám itthonról visszaküldeni nekik, mert nem foglalkoznak vele, csak, ha megkérem azt az ismerős rokonát, aki átvette Nekem németben, és hazaküldte ismerősönmnek anno a telefont...kacifántos ügy ez mindenképp, de reméljük nem lesz semmi gond egyikkel, stabil gépek ezek remélhetőleg.
szerk.
...amikor én vettem, még nem volt amazonon.
Nyilván, ha onnan van, velük könnyebb intézkedni, mert hiszen onnan rendelted, és, ha szállítanak ide, akkor fogadnak is innen. -
Wade0303
aktív tag
válasz
ghiottone #2809 üzenetére
Hát nálam ez pont nem volt igény, sőt, kifejezetten kerülöm a magyar boltokat, de amikor elhatároztam hogy megrendelem akkor éppen azt írta az angol Amazon, hogy nem szállítja ki Magyarországra. Itt a forumon meg többen is elkezdték kifejezetten reklámozni a turbado-t hogy mennyire megbízható kereskedés...
Utóbbi nyilván nem mentség, ahogyan írtam én voltam a hülye hogy a saját kis "szabályomat" megszegtem.,,inkább megbízható magyar forrásból"
Na ez az ami nem létezik, hála a 30 év szocializmusnak. Soha többet semmit magyar üzletből, még szolgáltatótól sem. -
-
xhege
veterán
válasz
ghiottone #2081 üzenetére
Köszi szépen! Jó kis összehasonlítás (arról nem beszélve, hogy jó volt egy kis "hazai" tájat látni
). Az LG az nekem nagyon kilóg lefelé, de az OP 7T meglepően jó. MIkor nálam volt 7T tuti rosszabb képeket lőttem vele, igaz olyan sokat nem kínlódtam gcammal, csak kipróbáltam. Pár szabdtéri éjszakai képet és portrét még megnéztem volna.
-
válasz
ghiottone #2081 üzenetére
Köszi a munkádat, tetszenek a képek!
Számomra meglepő módon rendkívül szoros lett a mezőny!
A Oneplus 7t képei még esetenként jobban is tetszenek, mert egy csipetnyit szaturáltabbak rajta a színek. Nem túlságosan, de épp annyira, hogy nekem még jobban is tetszik kicsit. A Pixelen ellenben a zöldek hajlamosak egy picit a túl sötét felé hajlani. De nem nagy a különbség, épphogy csak észrevenni.
Az LG G8s szerintem egyáltalán nem lenne rossz, ha nem exponálna rendszerint felül. Kifejezetten tájképek meg környezeti fényt visszaverő objektumoknál tűnik fel igazán, de akkor nagyon. Illetve még egy picit túl is élesít, de nekem ez csak úgy tűnt fel, ha belenagyítottam.
-
Thom!
veterán
válasz
ghiottone #2014 üzenetére
A részletesség és zaj már próbélma itt-ott a Pixelnél.
Ultrawide pedig ebben a formában tök fölös dolog volt erőltetni. X@r lencse, gyenge szenzor csak hogy megfeleljünk a piaci igényeknek.
A Pixel 5ben a továbbfejlesztett SuperRes Zoom a Pixel 4 telefotó lencséjével tök jó lett volna pedig ott is lenne bőven potenciál. Mindent nem lehet szoftverből megoldani... -
gkozak
tag
válasz
ghiottone #1959 üzenetére
Van rajta tok, de anélkül is ugyanúgy melegszik. Most videózás alatt lement 35 fokra, ami megint furcsa. Érdekes volt látni, hogy míg 38 fokos volt, 3%-ot merült 15 perc alatt. Egyébként meg nagyon sokáig (1,5 nap) bírja az akksi.
A melegedés és a képarány, ami nekem furcsa és szokatlan. Előbbi miatt, ha nem jövök rá, hogy miért történik, akkor lehet, hogy legariztatom, utóbbit meg sztem hamar megszokom.
-
válasz
ghiottone #1941 üzenetére
Köszi szépen az infókat! 1 generációs kályha ezen besírtam
Ha lesz rá időd esetleg, nagyon kíváncsi lennék még low light fotó összehasonlításra a 4 delikvens között. Illetve ami még érdekel, hogy pl. a lefuttatott tesztek után hogy állnak az aksiszintek a összevetve a többivel.
-
Yeffy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged