- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Wade0303 #2811 üzenetére
Általában én is inkább rendelek külföldről, mert az amazon garival eddig mindig jól jártam. A Google supportnál nem kérdeztél rá a garanciára? IMEI alapján úgyis tudják melyik országban értékesítették hivatalosan és lehet, hogy él rá, csak max. ha hiba van akkor neked kell kiküldeni a lengyel szervízbe.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Wade0303 #2451 üzenetére
az a baj, hogy itt fő ellátási gondok vannak a Google részéről, amin nyilván nem segít a nemzetközi COVID helyzet sem...
Az én készülékem a német Google store-ból lett rendelve, ismerősön át.
Konkrétan előrendelés volt, egy hónapja, szeptember második felében, és nem kecsegtettek azzal, hogy október végénél hamarabb szállítják... Ehhez képest grátisz volt, hogy október közepén megérkezett az ismerősömhöz, aki tovább is küldte nekem.
Szóval, amíg nem alakul ki egy stabil készlet és ellátási lánc, addig ez lesz. -
xhege
veterán
válasz
Wade0303 #2451 üzenetére
Nem mondom, hogy a felháborodásod nem jogos jelen esetben, de egyébként még mindig a Turbado az egyik legajánlottabb bolt. Saját és közvetlen környezet tapasztalatai alapján a garanciális dolgokhoz ők állnak a legjobban. Gond nélkül cserélik a náluk vásárolt telót, ha valami nem ok. Árban is jók általában nagyon. Pixel telók esetében, meg Magyarországon nem olyan sok variációs lehetőség van a vásárlásra. A 4a esetében volt egy 168 ezres alzás ár és a Turbadó 145 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest