Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit érdekel, a termékeim közt talál tokot és üvegfóliát. Azt hiszem én is inkább P5 felé veszem az irányt.
-
-
Köszi a választ. Én nem nyomkodom olyan sokat egy nap a telefont, úgyhogy nagyon örülök ennek az alacsony készenléti fogyasztásnak, így tuti ki fogja bírni nálam 2 napig.
Nekem is hasonló tok van a telefonjaimon, és bár előre soha nem szoktam vásárolni, de pár napja már megrendeltem a 4a-hoz a védőfóliát és egy ilyesmi tokot is. -
válasz
szabi__memo #894 üzenetére
Főleg a sw. Felraktam egy gcam portot a OP6-omra és sokkal szebb képeket készít. Persze azért vannak hw-es finomságok is.
-
válasz
agressor12 #631 üzenetére
Ha jól értem, akkor hardveresen mind tudja, csak a szolgáltatótól függ, hogy van-e nála eSIM, és ezért írják hogy egyes piacokon? Akkor én a T-nél gondolom tudok majd eSIM-et kérni hozzá...
-
A hírben szerepel, hogy egyes piacokon lesz belőle egy simes és dual (fizikai + esim) változat is. Azt lehet tudni, hogy hol melyik lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest