7000 mAh már elég nagy?

A Samsung nem aprózza el az M széria akkumulátorkapacitását, de a 7000-res Galaxy M51 tényleg masszív lesz.

A Samsung M szériája alapvetően megnyerő, alsó középkategóriás profilt mutat, jellemzően nagy vagy az átlagnál nagyobb akkumulátorkapacitással. Csak sajnos eddig nem nagyon mutatták be errefelé az esetenként igen korrekt ár/érték arányt mutató készülékeket. Az első modell, ami Európában is elérhető lesz az Galaxy M31 6000 mAh-s teleppel, amire a Galaxy M51 várhatóan rátesz még egy lapáttal. 7000 mAh-t már hívhatunk óriásinak, nemde?


[+]

A Galaxy M51 elvileg 6,67 hüvelykes, FHD+ felbontású AMOLED panelt kap, amibe 32 megapixeles előlapi szenzort lyukasztanak. A hátlapra 64 megapixeles főkamerát, 12 megapixeles ultraszéleset, egy makrót és egy mélységélességet definiáló egységet várunk, oldalra pedig ujjlenyomat-olvasót. Az érdekes az, hogy a készülék mindezzel együtt csak állítólag csak 8,5 milliméter lesz (163 x 78 milliméteres dimenziók mellett) és 200 gramm, a töltés pedig gyors, számszerűleg 25 watt teljesítményű.


[+]

Az Android 10-re épülő rendszer valószínűleg Snapdragon 730-as vason fut 8 GB rendszermemóriával és egyelőre ismeretlen méretű belső tárhellyel. A korábbi modellek alapján a 3,5 milliméteres jack csatlakozóban bízni sem indokolatlan. Reméljük, nem csak jóval keletebbre szándékoznak piacra dobni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés