Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
SirRasor #4214 üzenetére
Továbbra is hihetetlen értéknek tűnnek számomra amiket írtok
Tegnap délelőtt 10 körül vettem le a töltőről 100%-on, aztán repülő üzemmódba volt vagy 2 órát, utána kis GPS de gyalogos üzemben szóval a kijelzőt csak akkor kapcsoltam be, ha muszáj volt, plusz lőttem 10-20 képet a városnézés során. Végig battery saver üzemben, szóval se always on display, se rezgés se semmi. Ehhez képest ma reggelre 50% körül volt.
Ezt én nem nevezném heavy usagnenek, de sehogy se látom hogy jöhetne ki az a 3-4 nap, főleg mivel nem 100-0, hanem 80-20, azaz csak 60%-nyi töltöttségről beszélünk (btw én sem 100-ra szoktam tölteni, 30-90 között szoktam tartani, csak az ilyen egész nap kirándulós esetekben töltöm maxra, tehát az akksi elméletileg jó állapotú).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest