Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát nem tudom, a 480 megjelenése után inkább olyan kommenteket olvastam, hogy az 512-es cc-s verzió nagyon messze lesz még, ha egyáltalán megvalósul, a 300w-os limit miatt.
Tervezési hiba: és ezt mennyivel kéne komolyabban venni, mint bármely más elméletet? (Mondjuk ilyen hibát már A sample-nél ki kéne szedni, kizártnak tartom, hogy legyártják kölön az összes kártyát mielőtt összepróbálnák a hűtőkkel. Nem hiszem, hogy ilyen egy normál FMEA-n nem esett volna ki, ha igen, akkor tényleg berúgott ott mindenki.
) Simán bedobhat ilyet az AMD is. Meg ugye ne feledjük az külföldi fórumok megmondóemberi mennyire hivatkoztak arra, hogy a luxhardware-es eredények kamuk és ők csak mosolyognak rajta, meg hogy kár is vele foglalkozni, meg hogy szót sem érdemel, meg hogy új driver, stb, aztán csak igaz lett.
Abu85: Ez most komoly? 2010-ben ilyen van? Milyen fejlesztési processzek vannak ott, atyavilág.
-
Oliverda
titán
...és nyilván erre csak 1 hónapja jöttek rá amikor már hetekkel előtte voltak kész ES kártyák. Ilyen szabványos csatlakozók voltak készleten ebből kellett megoldani. Kicsit egyedi de végül is a célnak megfelel.
MaUser:
"ki az a címeres ökör, aki 580-at használ 1680x-nál nagyobb felbontásban, hogy élvezhesse a sokszor 25-30fps-es képregényre redukálódó játékokat,"
Bocs, de én azt hittem, hogy a leggyorsabb VGA-n minden remekül megy 1680x fölött is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest