- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát nem tudom, a 480 megjelenése után inkább olyan kommenteket olvastam, hogy az 512-es cc-s verzió nagyon messze lesz még, ha egyáltalán megvalósul, a 300w-os limit miatt.
Tervezési hiba: és ezt mennyivel kéne komolyabban venni, mint bármely más elméletet? (Mondjuk ilyen hibát már A sample-nél ki kéne szedni, kizártnak tartom, hogy legyártják kölön az összes kártyát mielőtt összepróbálnák a hűtőkkel. Nem hiszem, hogy ilyen egy normál FMEA-n nem esett volna ki, ha igen, akkor tényleg berúgott ott mindenki.
) Simán bedobhat ilyet az AMD is. Meg ugye ne feledjük az külföldi fórumok megmondóemberi mennyire hivatkoztak arra, hogy a luxhardware-es eredények kamuk és ők csak mosolyognak rajta, meg hogy kár is vele foglalkozni, meg hogy szót sem érdemel, meg hogy új driver, stb, aztán csak igaz lett.
Abu85: Ez most komoly? 2010-ben ilyen van? Milyen fejlesztési processzek vannak ott, atyavilág.
-
MaUser
addikt
válasz
Oliverda #454 üzenetére
Ki az a címeres ökör, aki 580-at használ 1680x-nál nagyobb felbontásban, hogy élvezhesse a sokszor 25-30fps-es képregényre redukálódó játékokat, ala ph teszt?
Mások az egyéni preferenciák, valakit a 18-20 fps sem zavar különösebben, valaki meg a 40-től is falnak megy, mert szaggat.
ST: Ja, bocs, biztos rossz kézzel fogtam az egeret, mikor megnyomtam meg az install gombot.
-
MaUser
addikt
Hmm, most még két AMD-s gép tulajaként megtiszteltetésnek veszem és máris kérem egyéni avatarnak.
Pug: Hogy a francba ne fájna. Ha a 6970 ütötte volna az 580-at, akkor valószínűleg két hónapon belül 580-as teljesítményét vehettem volna meg 400$ körül valamelyik oldalról, és nem ennyit kéne most kiadnom egy jóval gyengébb 570-ért.
-
MaUser
addikt
válasz
Oliverda #435 üzenetére
A super mario mellé még írd oda a Call of Juarez kettőt is nyugodtan: [link], de elég ha beleolvasol néhány 580 topikban, a tulajok fele 5970-ről vagy egyéb kétkártyás rendszerről (gtx460 sli, stb) váltott, mert elegük lett. De biztos mind azért váltott, mert az nV pénzelte őket és jobban mutat, ha a saját sli rendszerét is szidják az 580 tulajok...
5970-580: 1680x-es felbontásban kemény 4% az előny tpu szerint, ennyit nekem simán megérne hogy utóbbi halkabb, nincs minfps gond, nincs ramlimit gond az osztott ram miatt és megy a Starship Troopers normálisan.
Btw, ha 4850-emen nem ment normálisan az ST, a 8800GT meg röhögve viszi, akkor mi a helyzet?
-
MaUser
addikt
570 rendelést nem hiszem hogy igazolni kéne. Ott is leírtam, hogy egy árban a 6970-et venném, de mostani magyar árak mellett nem ellenfél a 6970. Az más kérdés, hogy külföldön jóval közelebb vannak egymáshoz árban.
ST: Egyről beszélünk? ST két vállra fektette még a 4850-et is, AA-t be sem lehetett kapcsolni. (Mondjuk az igaz, hogy ez is olyan Metro-s játék, azaz itt a gépigény nem egyenesen arányos a nyújtott látvánnyal.
)
-
MaUser
addikt
Az AMD-nek az a baja, hogy a 6970 kimondva-kimondatlanul a 480 ellen lett küldve, amit simán ütött volna, de lett közben váratlanul gyorsan egy 5970 sebességű 580 (ami ráadásul akkor is teljes gőzzel megy ha éppen nincs cf támogatás, mert sok játékhoz nincs, pl. az én személyes kedvencemhez a Starship Troopers-hez). Az egy chip pedig komoly előny, ha nem csak a felkapott játékokkal akar játszani az ember. Az már csak hab a tortán, hogy közben jött egy 570, ami hozza a 480 teljesítményét, csak éppen olyan áron, amit senki sem gondolt.
Sokáig arról szóltak a pletykák, hogy 400-450$-os áron jön a 6970. Ezzel még védhető lett volna az 580-nal szembeni teljesítmény, ráadásul a 400$-os ár értékesítés miatt fontos és jól tükrözi az 580-hoz való viszonyt. Aztán jött az 570 480-as teljesítménnyel és 350$-os árral és máris hirtelen hiánycikk lett egy alkatrész AMD oldalon, ami nincs is a kártyán, vagy legalább is eddig nem találta meg senki. (Valószínűleg teljes stratégia újraszámolás és aktív driver írás folyt ebben a három hétben). Aztán hirtelen lett egy csúcskártyától teljesen szokatlan nem kerek ár, ami pont százalékra leírja a 6970 és az 570 teljesítménybeli viszonyát. Szvsz az nVidia nagy szolgálatot tett minden jövendőbeli AMD vásárlónak ezzel a két kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest