- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Azt az urban legendat el kene felejteni.
Nem tudom miert erte volna varatlanul az AMD-t a GTX580, amikor mar a GTX480 megjelenesekor mindenki a 512CC verziorol beszelt."Aztán jött az 570 480-as teljesítménnyel és 350$-os árral és máris hirtelen hiánycikk lett egy alkatrész AMD oldalon, ami nincs is a kártyán, vagy legalább is eddig nem találta meg senki. (Valószínűleg teljes stratégia újraszámolás és aktív driver írás folyt ebben a három hétben)."
Tervezesi hiba miatt (reszeg volt a tervezo
) kesett a kartya, nem fert el a huto a beljebb levo tapcsatlakozotol, es ezt kellett manualisan megoldani.
-
Oliverda
titán
Ismét egy olyan játék ami még egyetlen egy 6850 is nevetve elvisz. Esetleg tudsz olyat is ahol valóban szükség lenne a CF-re de nincs támogatás?
"elég ha beleolvasol néhány 580 topikban, a tulajok fele 5970-ről vagy egyéb kétkártyás rendszerről (gtx460 sli, stb) váltott, mert elegük lett. "
Arról a körülbelül 4 emberről lenne szó amiből talán előtte egynek volt 5970-e?
"5970-580: 1680x-es felbontásban kemény 4% az előny tpu szerint, ennyit "
Szerinted ki az a címeres ökör aki ilyen kártyát vesz 1680-hoz?
"Btw, ha 4850-emen nem ment normálisan az ST, a 8800GT meg röhögve viszi, akkor mi a helyzet?"
User error.
-
Nem tudom, hogy egyre gondoltunk-e, énezt találtam
Szerk: Deathadder
Nee: ilyenkor meg jön a mindent vivő NV-s urban legend, a dual-chipes 595
Azt hiszem itt jutottál el az ipon-os bulvár szintű dolgokat bekajáló "nem igazán szakmai user" szintjéreőőő, várj, az már előbb is megvolt, akkor nem szóltam
-
Oliverda
titán
-
Szerintem meg éppen próbálod igazolni, hogy miért rendeltél 570-et.
Maradjunk annyiban, hogy neked az a szimpatikus és váljék egészségedre a kártya
De azért ne egy ilyen "durva" gépigényű játéknál gyere a cf-hiányával
Nyugi, amelyik játékhoz kell a cf profil, oda lesz isAmúgy egy apró kérdést felteszek neked is, kijött a csúcskártya az AMD új szériájából? Mert ha még nem, akkor nem tudom miért olyan fájó neked, hogy a pillanatnyilag kint lévők nem gyepálják az 580
Szóval nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy pillanatnyilag szépen le van fedve a piac mindkét gyártó termékeivel, csak AMD oldalni még a csúcskategóriás kártya nem került kiadásra, és ha tovább folytatod ezt az egy chip - két chip dolgot, akkor kb annyira látod át az üzletpolitikáját az AMD-nek, mint Zso2 és a többi NV-huszár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest