- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #440 üzenetére
Úgy legyen !
gbors : csak tippeltem a 2 évvel akkor legyen 1év 1 hó ! Így jó? A véleményemen nem változtat !
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #431 üzenetére
Pár héttel ezelőtt azt mondtam volna , hogy a 6970 lehet megfogja vagy hozza az 580 szintjét
! De akkor azt is mondtam volna , hogy mivel az nv az 580-at készítette a csúcsnak , így csak az Amd csúcsát kell hozzá hasonlítani
!
-
Henkei
tag
válasz
DeathAdder #426 üzenetére
jol hazudsz a 4 eveddel
a jatekoknak sem nem kell kulon tamogatni a cf-et
-
kenwood3
addikt
válasz
A válaszom erre , olvasd el a 424-es választ amit D-evil írt , teljesen ez a véleményem nekem is !
-
válasz
Ki a király? Sanyi a király! Ki a király? Sanyi a király!
Oh my God!
Na kérlek, Te vagy az aki tökéletesen példázza, hogy milyen is az igazi Vér Pistike
-
Zso2
őstag
válasz
DeathAdder #395 üzenetére
Igen engem is ez vonzott ide ( első mondatod)
-
válasz
DeathAdder #395 üzenetére
ŐŐŐŐŐŐ
Szerintem nézegess egy kicsit körül
A te szavaiddal élve az "ász" még mindig az 5970 ami ugye azért nem mai darabSzerk: (#398) Zso2: De te most tényleg ennyire értetlen vagy?
Hát még mindig nem érted, hogy az AMD a csúcson 2gpu-s megoldásokat alkalmaz, és mivel a 2. gen-ből nem jött ki 2gpu-s így szerintem nincs min értetlenkedni
-
mpioca
tag
válasz
DeathAdder #391 üzenetére
Szerintem azok a felhasználók, akik nyilatkoztak az előző egy-néhány hozzászólással, nem kifejezetten ATI fanok, csak jobb rálátásuk van a technikai hátterére a témának, mint Zso2-nek (ne érts félre, nem támadásnak szánom).
Amire nekünk szükségünk van, az egy egészséges konkurencia és az ebből adódó árverseny... A fanboy-kodást hagyjuk meg a 14 éves konzolosoknak...
-
válasz
DeathAdder #391 üzenetére
Az mitől letolás, ha esetleg valaki rávilágít arra, hogy nem teljesen helytálló amit ír?
Zso2: nem tudom, én azért nem látom bealvásnak azt, hogy az AMD majdnem azt a szintet hozza a felső kategóriás kártyájával amit az NV a csúcs kategóriába pozicionálttal /amit azért nem annyira később dobott piacra a 500-as szériához viszonyítva/, hiszen elvileg ugye arra ott lesz a 6990
/erre mondtam azt hogy jó lenne már végre megérteni, hogy az NV a csúcson egy chipes megoldásokat alkalmaz, míg az AMD pedig kettőt
/
Amúgy a véleményemet nem az határozza meg, hogy mi dobog a gépemben, ha el tudnám 30K környékén passzolni az 5770-esem (amiből most kapok egy garos cserepéldányt) akkor sanszos, hogy egy 460-as vennék, de mivel ennyiért nem fogom tudni értékesíteni, így valószínűleg lesz mellé még egy 5770 cf-be, szóval nálam nem a gyártó határozza meg a választásom, vagy, hogy hogyan látom a termékit, inkább az hogy mit nyújt és mennyiért -
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #308 üzenetére
Az már más dolog hogy ad fizikát, azmeg még másabb hogy egy 570-el meg is makkan a fizika.. és 3d-hez is kevés véleményem szerint is 1 kártya!
-
paprika
aktív tag
válasz
DeathAdder #257 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest