- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Köszi az infókat mindenkinek!
Én elhiszem, hogy nagy királyság, és pl a cégnél baromi jó lenne egy ilyen (a főnöknek nem kell látnia, hogy egy böngésző is meg van nyitva)
csak a szülők valószínűleg sokszor belefutnának abba, hogy eltűnnek az ablakaik. De ugye nem tűnne el, csak egy másik asztalra kerül. -
törölt tag
A CCleaner sem kötelező. Személy szerint én arra használom, hogy minden hónap második keddjén esedékes foltozó kedd alkalmával az egyik SSD-mhez ajándékba adott (komolyan a szoftver megért ennyit ) Acronis True Image HD-vel végzett komplett mentésben ne legyen a négy fiók által generált több GB böngésző szemét, sem Chrome, sem IE sem Firefox miatt. Kényelmesebb sokkal mint egyenként a böngészőkből kiűríteni a gyorsítótárat... és gyorsabb is.
(#327) CPT.Pirk: Egyébként nekem sincs minden feltelepítve, és 1 TB-os HDD-m sincs, 2 SSD van, meg 2*640 GB HDD+ 1 db 500 GB-os HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest