Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Köszi az infókat mindenkinek!
Én elhiszem, hogy nagy királyság, és pl a cégnél baromi jó lenne egy ilyen (a főnöknek nem kell látnia, hogy egy böngésző is meg van nyitva)
csak a szülők valószínűleg sokszor belefutnának abba, hogy eltűnnek az ablakaik. De ugye nem tűnne el, csak egy másik asztalra kerül. -
törölt tag
A CCleaner sem kötelező. Személy szerint én arra használom, hogy minden hónap második keddjén esedékes foltozó kedd alkalmával az egyik SSD-mhez ajándékba adott (komolyan a szoftver megért ennyit ) Acronis True Image HD-vel végzett komplett mentésben ne legyen a négy fiók által generált több GB böngésző szemét, sem Chrome, sem IE sem Firefox miatt. Kényelmesebb sokkal mint egyenként a böngészőkből kiűríteni a gyorsítótárat... és gyorsabb is.
(#327) CPT.Pirk: Egyébként nekem sincs minden feltelepítve, és 1 TB-os HDD-m sincs, 2 SSD van, meg 2*640 GB HDD+ 1 db 500 GB-os HDD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest