- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Köszönöm, hogy aggódsz, de azért annyi eszem nekem is lenne, hogy egy vállalati környezetben nem a céges alaptól eltérő szoftvert akarok használni. A munkahelyem a saját üzletem, egy darab géppel. Ha már a mobilnet nem árult el semmit.
(#475) Vladi: Telekomos, Huawei E153. Köszi!
(#560) KAMI911: Köszönöm, úgy lesz!
-
Lomha 8V
addikt
Na, felraktam apám gépére az XP helyett. Köszönöm a cikket az írónak és a segítségeket a fórumlakóknak! A wifi és a billentyűzet is tökéletesen működik, olyannyira, hogy még csak a drivereket sem kellett telepíteni, magától csinált mindent. Ezen komolyan elképedtem és azon meg főleg, hogy ez a Linux Mint mennyire használható rendszer. Beismerem, én is az a fajta voltam, akinek a Linux egy ilyen megfoghatatlan, állati bonyolult, profiknak való rendszer volt. Tudtam, hogy alapjában véve jó, de azt hittem programozói tudás kell hozzá. Valószínűleg 1995-ös emlékekre alapoztam.
Viszont hatalmasat tévedtem, tegnap a telepítés után még órákig ültem előtte és folyamatosan el tudott képeszteni azzal, hogy mennyire jó. Komolyan gondolkodom, hogy a munkahelyi gépemre is felrakom, csak aggódom, hogy a mobilnet nem menne vele. Bár az eddigi aggodalmaim is teljesen alaptalanok voltak.
-
Lomha 8V
addikt
Valaki tudna segíteni abban a kérdésben, hogy Logitech K400 vezeték nélküli billentyűzet+tapipad kombinációt működésre lehet e bírni Mint alatt?
-
Lomha 8V
addikt
(#361) luimapeiz:(#363) hcl:(#364) Bici: Köszönöm a válaszaitokat, mindenképp meg fogom próbálni, elég biztató amiket írtok. Ha a net menni fog, akkor már jó minden, mert csak arra van használva.
-
Lomha 8V
addikt
Szuper leírás, jó szájbarágós, az ilyet szeretem. Én apám gépén akarom lecserélni az XP-t, szerintem ezt fogom megpróbálni, de már előre látom, hogy szívni fogok. Az a gép egy TP-LINK wifi adapteren keresztül kapja a netet, gyanítom, hogy nincs hozzá Linuxos driver. És ez csak a kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest