- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #51 üzenetére
Már hogyne vennék fel? Jár nekik, ráadásul csak aprópénz.
Ami pedig Szalai "barátunkat" illeti, szinte észre se lehetett venni a pályán. Saját dumáját cáfolta meg.Egyetlen magyar focistát láttam a pályán, Király Gabit.
Tiszta szívből gratulálok az andorrai játékosoknak. Ahhoz képest, hogy hobbiból fociznak, kordában tudták tartani a magyar hordát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #40 üzenetére
"A kedves Szalai" könnyen nyilatkozik, hiszen arról papol, hogy kinti csapatokban kell játszani, hogy egy focista érjen valamit. Ő ugye a Schalke csapatának tagja, így érthető, hogy ezt szajkózza. Abban a megjegyzésében viszont nagy igazság van, hogy nincs saját nevelésű játékosunk, aki felnőhetne a feladathoz.
Amondó lennék, hogy kéne egy új Baróti Lajos. Nála rend volt, azóta sem értünk el olyan sikereket, mint az ő irányítása alatt.
Mondok mást. Mezey György sem lenne rossz választás, '86-ban az ő vezetésével jutottunk ki Mexikóba, a VB-re. Hogy aztán a szakácsra kenték a magyarok szégyenteljes vereségét, az már nem az ő hibája.
Páran biztos felszisszennek, de Csank János sem mellékes figura. Képes volt a Vác lezüllött csapatából bajnokot faragni.Ja, hogy Szalai...
Könnyen jár a szája, nem kellett átélnie a szégyent. Ha részese lett volna a vereségnek, biztos másként nyilatkozna.Vladi: Értem én, amit mondasz, csak az anyagiakban tér el a véleményünk.
Hova a faxba kell az a sok milliárd? Csak nem arra gondolsz, hogy ennek a renyhe csürhének többet kell fizetni, hogy produkáljon?
Ismét csak Hofi ide vonatkozó megszólalását tudom figyelmedbe ajánlani.
- Tud úszni?
- Nem.
- Ha adok egymilliót, akkor tud?
- Nem.
Nem milliárdok kellenek a fociba, hanem kemény kezű vezetők, akik gyomlálják a gazt, és nevelik az életképes palántát.
Cukorka, korbács.
Teljesítesz? Elismerjük, jutalmazzuk.
Sumákolsz? Takarodj! -
nikilauda
senior tag
válasz
pgyorgy59 #23 üzenetére
Nekem is az a gondom, hogy ha kijutnánk, akkor is nagy eséllyel kapnánk a csoportba modern focit játszó nagycsapatot. A világ szeme láttára pedig még kényelmetlenebb lenne egy nagy zakó.(mint az utolsó 86-os vb-n emlékszem, hogy azután is mi ment) Nem vagyok kárörvendő és szeretném ha a magyar foci erős lenne(vagy közepes), de reálisan nézve még sok időnk van addig. Hiába jön az új focinemzedék, ők sem képesek még arra, hogy a jelenlegi helyzeten változtassanak. Addig is ezt a pénzt a kormány beleölhetné mondjuk a vízilabdába vagy más általunk jól teljesítő sportágakba.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #21 üzenetére
"Rettenetesen nem jó szívvel, de én is azt mondom: meg kell szüntetni nálunk a "profi" labdarúgást."
Úgy bizony.Kedden vajon mit művel a falka Andorrával? Hogy őszinte legyek, nem tudok már a magyar csapatnak drukkolni.
Ha kikapunk, csak pont lesz az i-n.
Ha győzünk, széles vigyorral nyilatkoznak majd a játékosok, hogy tessék, tudunk mi, nem kell ám minket leírni. -
Vakegérke
félisten
Ellent kell mondjak, megérdemelt büntető volt.
Talán nem lett volna 11-es, ha testhez szorított lett volna a holland játékos karja, de ott hibázott, hogy talán pont elkerülendő a 11-est hátra rántotta a karját, így bizony "lengőből" változtatta meg a labda útját.Várom a megjegyzésed, véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged