- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #51 üzenetére
Már hogyne vennék fel? Jár nekik, ráadásul csak aprópénz.
Ami pedig Szalai "barátunkat" illeti, szinte észre se lehetett venni a pályán. Saját dumáját cáfolta meg.Egyetlen magyar focistát láttam a pályán, Király Gabit.
Tiszta szívből gratulálok az andorrai játékosoknak. Ahhoz képest, hogy hobbiból fociznak, kordában tudták tartani a magyar hordát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #40 üzenetére
"A kedves Szalai" könnyen nyilatkozik, hiszen arról papol, hogy kinti csapatokban kell játszani, hogy egy focista érjen valamit. Ő ugye a Schalke csapatának tagja, így érthető, hogy ezt szajkózza. Abban a megjegyzésében viszont nagy igazság van, hogy nincs saját nevelésű játékosunk, aki felnőhetne a feladathoz.
Amondó lennék, hogy kéne egy új Baróti Lajos. Nála rend volt, azóta sem értünk el olyan sikereket, mint az ő irányítása alatt.
Mondok mást. Mezey György sem lenne rossz választás, '86-ban az ő vezetésével jutottunk ki Mexikóba, a VB-re. Hogy aztán a szakácsra kenték a magyarok szégyenteljes vereségét, az már nem az ő hibája.
Páran biztos felszisszennek, de Csank János sem mellékes figura. Képes volt a Vác lezüllött csapatából bajnokot faragni.Ja, hogy Szalai...
Könnyen jár a szája, nem kellett átélnie a szégyent. Ha részese lett volna a vereségnek, biztos másként nyilatkozna.Vladi: Értem én, amit mondasz, csak az anyagiakban tér el a véleményünk.
Hova a faxba kell az a sok milliárd? Csak nem arra gondolsz, hogy ennek a renyhe csürhének többet kell fizetni, hogy produkáljon?
Ismét csak Hofi ide vonatkozó megszólalását tudom figyelmedbe ajánlani.
- Tud úszni?
- Nem.
- Ha adok egymilliót, akkor tud?
- Nem.
Nem milliárdok kellenek a fociba, hanem kemény kezű vezetők, akik gyomlálják a gazt, és nevelik az életképes palántát.
Cukorka, korbács.
Teljesítesz? Elismerjük, jutalmazzuk.
Sumákolsz? Takarodj! -
Vakegérke
félisten
Az olvasnivalóhoz.
"Olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a fejünket, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az nem járja, hogy van a válogatottnál egy edző, aki elmondja, mit kellene csinálni, majd hozzáteszi, a többit, srácok, oldjátok meg. Olyan edző kell, aki reggeltől estig a fejünkbe veri a profi futballt."
No, ebben egyetértek Szalaival. Mint korábban mondtam, a mester szava szent kell legyen, és akinek ez nem tetszik, az menjen dolgozni, ne élősködjön, és ne hozzon szégyent a magyarokra.A Barcelona klubcsapat. Ha a spanyol válogatott kapott volna ki a németektől ilyen különbséggel, nagyobb lett volna a dolog visszhangja.
A stadionok valóban a nézőknek, a népnek épülnek. Azonban hiába vannak stadionok, ha a nézőszám alacsony, mert az "elvakult hívőkön" kívül szinte senki nem kíváncsi rá, hogy miként kínlódnak a focistának titulált lézengők a pályán.
Vladi: Ez a mentalitás nem megengedhető, sőt, irtandó. Aki nem tiszteli a focit, a mestert, az menjen a francba. Öreg korára meg dicsekedhet, hogy hej, amikor én még az ifjúsági válogatott tagja voltam... No persze tovább nem fogja mesélni emlékeit.
-
Vakegérke
félisten
Na, eszembe jutott valami.
A 90-es években közölte a bemondó egy rádió adásban, hogy az ifjúsági válogatott utazik messze földre, hogy megmérkőzzön a helyiekkel. Sajnos az egyik kulcsfigura hiányzik a csapatból, ugyanis egy sajtcédulán üzent a mesternek, hogy nem megy.
Ha én vagyok a mester, az ilyen soha többé nem jön sehova, még edzésre sem.No persze nem sokáig lennék mester, hiszen adna nekem a sajtó, a vezetőség, a közvélemény. Hogy képzelem én ezt, egy tehetséget elásni?
Márpedig igen. Elásom, ha a szavam nem szent neki, ha inkább csajozni megy, minthogy az országot képviseli, ráadásul nem szemtől szemben, vagy telefonon közli indokolatlan döntését, hanem egy papírfecnin.El vannak a gyerekek (no meg a felnőtt focisták) kényeztetve, tisztelet meg nincs bennük. Nem csoda, ha követelőznek, de teljesítményt nem tudnak felmutatni.
Hasonló időszakban volt riport egy afrikai játékossal. A Honvéd vásárolta meg nem kevés pénzért. Idő előtt kint volt a pályán, edzett becsülettel. Állítólag tudott is valamit, de nem volt alkalma bizonyítani. Féltékenységből kigolyózták a többiek. Egy meccsen se játszott. További sorsát nem ismerem, de gondolom, eladták.
-
Vakegérke
félisten
Holnap este nyolckor nagy mellénnyel vonulhatnak nemzetünk gyöngyszemei a pályára. Az az Andorra lesz az ellenfél, amelyet tavaly 5 góllal aláztunk meg.
Mit mondjak, az ellenfél nem remekel. Gólt nem rúgtak, viszont 28-at beszedtek. Korántsem hiszem, hogy rongyosra keresik magukat a fociból.
Itt a lehetőség, aranylábú gyerekek. Meg lehet bosszulni a románoktól, hollandoktól elszenvedett gyalázatos vereségeket. A szégyent úgysem tudjátok magatokról lemosni.
Vladi: Lehet foci, miért ne lehetne? Csak felejtsük el a profizmust, nem ezeknek a falábúaknak, levegőért kapkodó izékéknek való titulus a profi. Pénzt is kaphatnak, de csak módjával.
A fociból felszabaduló pénzt pedig be lehet fektetni azokba a sportágakba, ahol még él a lelkesedés, és van teljesítmény.
-
Vakegérke
félisten
A "testvér topicban" én is ilyesmit mondtam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
pgyorgy59 #21 üzenetére
"Rettenetesen nem jó szívvel, de én is azt mondom: meg kell szüntetni nálunk a "profi" labdarúgást."
Úgy bizony.Kedden vajon mit művel a falka Andorrával? Hogy őszinte legyek, nem tudok már a magyar csapatnak drukkolni.
Ha kikapunk, csak pont lesz az i-n.
Ha győzünk, széles vigyorral nyilatkoznak majd a játékosok, hogy tessék, tudunk mi, nem kell ám minket leírni. -
Vakegérke
félisten
Kereslet, kínálat.
Ha csak havi 200 rugót kapnának a focisták, akkor sem váltanának életvitelt. Megmaradnának a laszti rugdalásánál, hiszen sokkal jobb, mint egy gyárban gürcölni.Kétlem, hogy a foci itthon nem kerül pénzbe, méghozzá az adófizető melósokéba. Itt nem konkrétan a stadionok építésére gondolok, hanem a focisták bérezésére. Márpedig ha a vért izzadó melósok pénzéből él
ősködnek a focisták, akkor elvárható, hogy megfelelő teljesítményt nyújtsanak akár nemzetközi szereplésen is.Marhára nem érdekel, hogy melyik milliárdos hány csapatot tart kézben, hány focistára szórja a pénzét. Élvezettel nézem a jó meccset, eszembe se jut, hogy ez kinek mennyibe kerül. Aki áldoz rá, annak biztos megéri, különben nem tenné.
No, szóval valahol ott tartok, hogy a válogatott az ország szégyene.
Hogy merik felhúzni a címeres mezt? Hogy merik a magyarságot lejáratni? Hogy mernek szégyent hozni elődeikre?No és akkor miféle hulladék a többi? Azok, akik még arra sem képesek, hogy kiemelkedjenek a masszából?
Őket ki fizeti? Talán valamely milliárdos? Vagy a prózai, netán lebecsült melósok? -
Vakegérke
félisten
Jó, legyen havi 83 millió Forint. Pár millión nem veszünk össze.
No most azért minden egészséges érzelmű, munkából élő ember felkapja a fejét ezt látván, olvastán.
Ez az ország szégyene ennyit vág zsebre havonta, pedig semmit nem produkál. "Én", aki a belemet kidolgozom, egész életemben nem keresek ennyit.
Jogos a duzzogás? Jogos bizony. -
Vakegérke
félisten
válasz
nikilauda #12 üzenetére
Anno volt még olyan, hogy grundfoci. Szerintem nem kell bemutatnom. Tény, hogy a játékosok megfellebbezhetetlen lelkesedéssel rúgták a lasztit, pláne, ha sörmeccsről volt szó.
Piti jutalom, mégis mindenki a beleit húzva is azon volt, hogy a csapata győzzön.No, ez a mentalitás hiányzik manapság.
Megrongálta a játékot a pénz. Mennyit ér egy focista? Sokat, nagyon sokat.
Mennyit keres? Sokat, nagyon sokat. Megérdemli? Én aztán nem hiszem, mondjon bárki bármit.Régen nem csak kamu volt a meghatottság, amikor egy focista magára húzhatta a címeres mezt. Úgy érezte, hogy elérkezett pályája csúcspontjára, és érezte az elkötelezettséget, mely szerint ha kell, akár a pályán hal meg a csapat érdekében.
Mit kapott érte? Dicsőséget, szeretetet, halhatatlanságot. No meg némi pénzt, amely elég volt ahhoz, hogy megéljen a családjával. Vállalta, és a neve örökre beleivódott a tudatunkba.Ezek a szerencsétlen, impotens mai focisták csak felfújt sztárocskák. Jól, mi több, királyi módon megélnek abból a pénzből, amelyet egyáltalán nem érdemelnek meg.
Itt van például ez a Dzsudzsák gyerek. Mennyit is keres? Havi több, mint egy milliárdot. Naná, hogy nagy a szája, és a reptéri fogadtatásnál meglehetősen goromba volt az operatőrrel. Úgy gondolom, hogy a hollandok által kitömött maciként lehetett volna szerényebb is. Sokkal szebb lett volna, ha lehajtott fejjel kushad be a buszba, és nem villogó szemmel jártatja a száját.Bányába velük. Lesz szén.
-
Vakegérke
félisten
Ellent kell mondjak, megérdemelt büntető volt.
Talán nem lett volna 11-es, ha testhez szorított lett volna a holland játékos karja, de ott hibázott, hogy talán pont elkerülendő a 11-est hátra rántotta a karját, így bizony "lengőből" változtatta meg a labda útját.Várom a megjegyzésed, véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest