- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #55 üzenetére
Igen. Kicsit nem figyeltem, de a lényeg hogy rögtön megértetted mire gondolok.
Mikor látom ezeket a híreket, komolyan mondom a sírás kerülget.
Lehetett itt focit tanulni, pedig a brazilokat nagyon szeretem nézni, és a spanyolokat is. Meg hát mindenkit aki ad egy kicsit a nemzeti mezre.
Lásd.Andorra
Le a kalappal! -
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #52 üzenetére
Uff. Jól beszélsz testvér. Vagy uffak én?
Csak azért van jó kedvem mert többet nem gyötrődöm holmi magyar "válogatott" miatt.
Klub szintű focit már már rég letudtam, most evvel is végeztem. Tán 30-40 év múlva !?
Azért a VB-t fogom nézni mert tuti jó meccsek lesznek...
Na meg azt is sejtem hogy román barátaink is jókat fognak szívni, mert ők sem oda valók, csak nagyobb szívük van.
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #43 üzenetére
Azt hiszem hogy először is a felső vezetést kellene leváltani (főleg csökkenteni a fociból "tengődők" számát) mert az biztos hogy fejétől bűzlik a hal.Az MLSZ-nek is saját bevételből kelljen megélni !!!!
De borítékolom hogy kézzel-lábbal küzdenének ellene.
Ez olyan mint hogy meg lett ígérve a Parlament létszámi csökkentése. De kivel?
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.A többivel egyetértek.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Vakegérke #43 üzenetére
Arra próbáltalak vezetni, hogy az utánpótlás nevelésre kell a pénz. annak van értelme. most a Barcelona, meg a spanyolok mindent - de szó szerint mindent megnyertek az elmúlt 5-6 évben. Ezt a generációt a 90-es évek közepén kezdték nevelni, a rendszert meg a 80-as évek végén kezdték alá kialakítani. Számold ki, 20-30 évet fektettek bele ebbe a generációba.
hát így.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Vakegérke #39 üzenetére
A Barcelona a lehető legjobb példa amit most felhozhatunk. Igen, klubcsapat. Igen, dúsgazdag. Igen, divat szeretni és szidni.
De.
A spanyol válogatott (2008,2010,2012 bajnoka) 1/3-át adja. Majdnem ki tud állítani egy komplett válogatottat. Jah.Akkor most nézd meg a 2011-es bl döntőben a kezdő 11-et:
Víctor Valdés (Barcelona saját nevelés)
Daniel Alves
Gerard Piqué (Barcelona saját nevelés)
Javier Mascherano
Éric Abidal
Sergio Busquets (Barcelona saját nevelés)
Xavi (Barcelona saját nevelés)
Andrés Iniesta (Barcelona saját nevelés)
Lionel Messi (Barcelona saját nevelés)
Pedro (Barcelona saját nevelés)
David VillaNa igen. Valahol itt kellene elkezdeni a magyar foci helyretételét. Erre kellenének a milliárdok.
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #39 üzenetére
A kedves Szalai nyilatkozata tartalmaz igazságokat, na de akkor ő miért vállalta és vállalja a válogatottságot?
Nemzeti öntudatból vagy mi a bánatért?
És ha szerepelt volna a meccsen vajon ezt akkor is bátran elmondta volna?Ezek szerint holnap ő is álomképet fog kergetni, nem a labdát?
Ezt nevezem hozzá állásnak.Igenis kellett idáig mindig egy elérhetetlen cél,mert: lehetetlen nincs(dehogynem) csak tehetetlen..
-
csƵ
addikt
válasz
Vakegérke #34 üzenetére
Saját vélemény: kezdem azzal, amiben egyet értek. Válogatott meccsért egy fillért nem adnék senkinek, örüljön, hogy rajta lehet a címeres mez. Kivétel ez alól valamilyen nemzetközi siker. Ez esetben megdolgozott a pénzéért.
Az egész világ rajtunk röhög.
Ennyire nem vagyunk a figyelem középpontjában. Na és a Barcelona? Sokszoros BL győztes űr csapat, most tavasszal kapott a Bayerntől egy hetest. Ez mitől jobb? Rajtuk nem nevetett a világ? Képzelem milyen visszhangja lett volna a magyar közvéleménynek, ha egy magyar csapattal történik ez. Pedig ez a Barcelona volt!Stadionok kellenek. Nem mindenhová (Szombathely, Felcsút), de szükség van rájuk (Ferencváros, Debrecen, Diósgyőr). A stadionok nem a focistáknak épülnek, hanem a nézőknek.
-
pgyorgy59
tag
válasz
Vakegérke #22 üzenetére
Kedves Vakegérke
Ugye csak nem hagy békén a dolog. Ez a mi bajunk. Ízzé-porrá törnek minket, mégis fél szemmel oda sandítunk "hátha"Ezt az érzést a holland meccsnek végképp ki kellett volna ölnie. Én bevallom: meg fogom nézni a meccset, nem tudom miért.
Talán hogy lássak egy fejlődő andorrai csapatot. Vagy....?Ami biztosnak látszik
lyan nincs hogy a törökök és a románok is kikapjanak.
Ha mégis bekövetkezne, nyugodtan kijelentem hogy nem érdemelte meg a magyar csapat.
Valószinüleg hazaáruló vagyok.
-
válasz
Vakegérke #16 üzenetére
Jogos is, meg nem is. Kapitalizmus van, minden és mindenki annyit ér, amennyit valaki hajlandó fizetni érte, márpedig ha van, aki ezért a kétballábazásért képes ennyit adni, hát tegye, amíg nem az én adómból teszi (mert ugyebár a fenti összeget nem tőlünk, hanem valami orosz milliárdostól kapja).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest