- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Idén már nem adnak ki több csúcsmobilt?
-
Ádám16
addikt
Jó ez a forma, csak legyen edge-to-edge kijelzőjük, és legyen valami fejlesztés az UI-n.
-
jUUh
addikt
Kicsit faragjanak a kávákból és jó lesz az
Samsung Galaxy S23+
-
Arcképgyáros
Nagyobb kávát pls
Amúgy kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
somogyib
őstag
válasz Dr. 444Hertz #5 üzenetére
Inkább cserélhető kávát több méretben, így a kijelzőméretet is mindenki olyanra állíthatná be, amilyenre akarja.
-
Arcképgyáros
-
sh4d0w
félisten
Nehogy, pont onnan lehetett tudni egy Sony-ról, hogy Sony.
https://www.coreinfinity.tech
-
janeszgol
félisten
Esetleg azt lehet felróni a Sonynak, hogy unalmasak, elmaradottak kinézetre a telefonjaik, de azt hogy ronda, nem! amúgy nekem tetszenek kinézetre a Sonyk.
-
Bárcsak az Xperia X1-ből merítenének.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
atike
nagyúr
Előre félek... A Sonyban épp a forma volt, ami eddig tetszett... (még a kávák ellenére is, nyilván az eléggé be fog jönni ha a kávákat minimalizálják).
-
Goxi
tag
Good morning Dear Sony.
-
joey04
titán
Hajrá
-
Deck
titán
Ezaz nagyobb kávák! Innováció
Fenn nagyobb a káva mint lenn
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsi leszek, hogy ezt a 2:1-es kijelzőt, hogyan tudják implementálni a szögletes dizájnelemek közé.
Finn the human
-
Zsoltinho24
tag
Èppen ideje lesz a sonynak vàltoztania.
-
Deck
titán
Jövőre? Ha a káváit nézzük éves lemaradásban van..
PS5
-
csongi
veterán
Pletyka rovatunkat olvashattuk....
Nem lehetne ezeket attenni az itcaffeba? -
Remekelek28
őstag
megint 20 évvel lemaradva a többiekhez képest. jönnek a kávamentes 18:9-es mobilok.. .
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Vadonatúj formatervvel jön a következő csúcs-Sony
-
pit stop
addikt
Remélem valami hasonlóan szépet és egyedit találnak ki mint a mostani, vagy elsüllyednek az egyen-formatervek világában...
Bár nemrég hallottam ismerőstől, hogy mindegy milyen mobil, Apple-t nem akar, csak a legjobban hasonlítson rá
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Dave1984
őstag
válasz Remekelek28 #22 üzenetére
Se a kavamentesitesnek se a 18:9 és kepatlonak praktikus haszna nincs. Az a baj hogy a telefonok nem a még könnyebb használata felé haladnak, hanem egyre inkább egy disztargya válnak.
Látszik hogy nem a fizikai munkások a celcsoportja ennek az iranynak hanem az ujgazdag elkényeztetett kis ujgazdagok. Sok általam értelmesnek gondolt ember is tapsikol hozzá. Komolyan nem értem.Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Gábor-KJ
őstag
Teljesen mindegy mivel jönnek ki, a sony egy rakás szar és lassan minden területen!
Volt szerencsém beleszaladni ebbe az XZ Premiumnak nevezett valamibe - még viccnek is rossz volt!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem mindegy, csak ne álljanak be a sorba n+1-edik ugyanolyannak.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
pusszycat
nagyúr
Nyilvánvaló,h nem fogy kelőképpen a jelenlegi kinézettel,ezért kénytelenek hozzányúlni...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
blagolf
senior tag
Nem ártana ritkítani a hozzászólásokat a sok hányástól! Maradi a formavilág? I8 nem az? Ez csak ízlés kérdése. A többi butaság miatt meg már nem is koptatom az ujjam. Még senki nem tud semmit a formáról, de már most nem jó.
Üdv, Zoli
-
domos
senior tag
Nokia N9, te vagy az?!
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Spancho
senior tag
válasz dilajoska1 #21 üzenetére
Vagy még kisebb felső kávával ? Sony mix
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
joey04
titán
Szerintem pont az a baj velük, hogy rondák ezzel a kávával. És nem csak az arányokról van szó. Van több márka ahol százalékosan hasonlóan rossz az arány, de ezek valahogy bűnrondák és ki van hansúlyozva a design hátránya. Mint amikor a gyenge tn panelt megfejelték azzal, hogy a rendszerben sok helyen világossabb szürke árnyalat volt alapból. Kiemelve mennyire szar a feketéje, meg mindene. Ha lenne egy szép design az maradhatna felőlem évekig.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Nyami Sony
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
<Adamsky>
nagyúr
A kávamentességet még csak-csak elfogadom (bár a Samu féle lehajlítást nem igazán csípem). A 18:9-et, vagy maradjunk inkább a 2:1-nél, abszolút nem értem. Hol a bánatos frászba jó ez? Az S8 is olyan hülyén néz ki ennek a képaránynak köszönhetően. Aztán majd jön valami zseni, és "feltalálja" 27:9-et. Na, az lesz a fincsi!
-
Ricardo
titán
válasz pusszycat #41 üzenetére
Ez szép. Jó lenne valami hasonlót látni.
Mondjuk nekem tetszene egy Arc szerű készülék, a mai elvárásokhoz igazítva.Dave1984: Galaxy S8 active?
[ Szerkesztve ]
-
-
balgab84
aktív tag
Vegre😀
-
<Lacy85>
addikt
Olvasva a reakciókat, kb. azt tudom elképzelni, hogy:
A vásárlók egyik fele azért hagyta el a márkát, mert nem követték a trendeket, a másik fele meg azért fogja, mert igen.
-
aAron_
őstag
Pontosan.
De létezik egy harmadik út is. Csinálni egy normális telefont.
Pl.: 16:9, "kávamentes", 5.5", FHD, 835, 4 gb RAM, 3500-4000 mAh akku, sztereó hangszóró, profi kamera, sd kártya/2. sim, jack, type-C, IP 68
Kész.
Előző képhez hasonló ez is. Kizárt, hogy a Sony mérnökei ne lennének képesek egy ilyen telefont alkotni, fenti paraméterekkel úgy, hogy még a Samsung alá is tudjanak menni árban.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
XplodR
csendes tag
Csak a kameragombot ne hagyják el...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest