- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
". Próbálj meg gondolkozni kicsit márkától függetlenül. "
LOL. Az a baj, h az elo peldaja vagy a forumon ennek a tokeletes ellenkezojerol. Ami sony az istenkiraly, ami barmi mas, de foleg samsung es apple akik mellett a sony egy gyerek a homokozoban, aki homok sütit gyart, az maga az ordog, de mar ott tartunk hogy az utolso kinai gyarto szeles mosollyal az arcan alazza a sonyt. Es az osszes penzem feltennem, hogy az xperia 2 even belul a vaio sorsara jut es byebye sony smartphone.. -
Azzal egyetértek, hogy kényszermegoldás.
De a célnak megfelel.
Zenész vagyok, most mondjam azt, hogy a hifi is hülyeség, mert csak élőben érdemes zenét hallgatni?
(Nem gondolom ezt, de vannak ilyen emberek is.)Igények és pofonok.
Valaki azért néz sorozatot, mert érdekel a sztori folytatása.
Valaki azért hallgat zenét villamoson, mert jobb érzés, mint a városi zajt hallgatni.
Valakinek pedig nincsen pénze drága cuccokra, mások pedig nem szeretnének vagyont költeni ilyen dolgokra.A zenehallgatás akkor is zenehallgatás, a filmnézés pedig filmnézés.
Az, hogy ki hogyan csinálja, magánügy.
Nem csak Sony fanokból és "igazi" filmnézőkből áll a világ. -
Mit értesz te az igazi filmnézés alatt.......??
Szoktál zenét hallgatni telefonon fejessel stb.?
Mert az sem zenehallgatás, ha a filmnézés csak fullos házimozi rendszerrel vagy rendes moziban történhet.Filmnézés = megnézel egy filmet.
Valakit izgat a jó minőség és az élmény, valakit pedig csak a sztori érdekel. -
-
Remekelek28
őstag
Ha úgy nézzük hosszú évek óta nem történt nagy innováció egy márkánál se.. kissebbek voltak csak..Ez pl egy folyamat,hogy keskenyedett a káva,nőtt a mp, stb ezek nem innovációk.. Az innováció az volt amikor megjelentek az első érintős telefonok.. De a sony,akkor még SE is csak kullogóként állt be a sorba. A következő innováció majd a tekerhető hajlitható telefonok lesznek.. De ott se a Sony lesz a bevezető,a koreaiak már dolgoznak rajta...
-
Vadi
csendes tag
Tökéletesen egyetértek Blagolf-fal. A tucattelefonoktól kezd herótom lenni... Mindegyik követi a telefonóriás formatervét.
Általában a Sony-val kapcsolatos cikkeket olvasom el. Azt a mértékű gyalázást amit kap itt egy-egy Sony készülék nem hiszem, hogy jogos. Teljes mértékben szubjektív. A mobilarénán olvastam először, hogy mekkora probléma a felső és alsó káva mértéke a készülékhez képest. Mivel egy Sony Xperia Z2-t használok 3 éve, egyszerűen nem fogom fel, hogy ez hol probléma. De vegyük azt, hogy ostoba vagyok és én vagyok deviáns. Oké. Ez szemlélet kérdése. Azért fura, mert a céges telefonom egy Huawei, ami kb 1 éves, de azonnal tudok rá mondani negatív dolgokat anélkül, hogy különösebben gondolkodnék rajta. Például: csúszós a hátlap, kiesik a kezemből (kellő erővel meg tudom fogni), a káva nagyobb, mint a Z2-m esetében.
A Z2 esetében 3GB RAM van a telefonban, a mai napig nem használom ki. Bár lehet, hogy valaki leterheli, annak gratula.
A többi tisztelt felhasználó közül egy dologgal egyet kell értenem, hogy a fotózási minőségen csiszolhatna a Sony! Pláne, ha már ő adogatja el a szenzorait olyan "kis" gyártóknak, mint: Apple (Iphone-okhoz), Huawei. Azok pedig mostanság nagyon jó minőségű képeket produkálnak. Hozzáteszem nem hinném, hogy egy átlagos felhasználónak szükséges tömörítetlen fotókat lőnie.Üdv Mindenkinek!
Egy lelkes még bitang kávákat használó fórumozó
UI: a Feleségem Huawei P9 Plus típusú készüléke valamivel kisebb kávákkal bír, mégis van rajta bőven, persze tudom botrány amit mondok, de az inkább dühítő, hogy a 3 éves kávakirály telefonom azonnal rátalál a lakásban található összes vezeték nélküli eszközre probléma nélkül, vagy az autónk beépített kihangosítójára A P9 Plus néha nem képes csatlakozni... Szerintem az komolyabb probléma. De ez is szubjektív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest