- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
RaveForce #91 üzenetére
Én nem istenítem a Sonyt. Már feljebb is leírtam hogy bár XZ-m van, nem tetszik az anyaghasználata. Most pont azt csinálják 1 éve, amit a Samsung csinált 5 évig. Műanyagból van a keret, (a hátlap fém nem úgy mint a régi samukon) és ez gáz szerintem is. Szóval ez van. Nem látom tökéletesnek a Sonyt, mert nem az. Te viszont annak látod a Samut, pedig nem az.
-
Halkow.
senior tag
" Látszik hogy nem a fizikai munkások a celcsoportja ennek az iranynak hanem az ujgazdag elkényeztetett kis ujgazdagok. "
Az a helyzet Dave, hogy a fizikai munkások ré levannak szarva amolyan rabszolgamunkát végeztettnek velük, a drágább (200-470k)telefonok meg a irodás 3,14icsáknak, egyetmi bűfészakosknak van főleg az is előfizura
-
-
válasz
pusszycat #98 üzenetére
Pedig már lassan két éve, hogy a laptop elé csak 3-4 hetente ülök néhány Word-ös hülyeség miatt
Van iPad-em, de azt kizárólag csak a rajzolásra haszálom, mert számomra kínszenvedés az iOS felületén boldogulni, legyen szó szimpla netezésről vagy más egyébről...
Szóval ja, a P9-en intézem az összes digitális tevékenységem. -
pusszycat
nagyúr
Akkor most a Huawei-ről írogatsz? Erre nem lennék képes hosszabb távon.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #74 üzenetére
Mi az hogy nincs géped? Ezt még olvasni is fájt.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Hidd el, meg lehet szokni.
A maszturbálást is meg lehet szokni, de azért nem az igazi
-
TTommi
aktív tag
válasz
RaveForce #71 üzenetére
Igazad van, ezert is irtam a vicceset es nem a SZANALMASAT
A 800 ezret termeszetesen kepletesen ertettem, vagyis ugy, hogy nagyon sok es nem kifejezetten a 2017 es evre, hanem ugy altalaban. Amit irtam igaz, mivel a Sony, beleertve az Ericsson korszakot is, mar eleg sok mindent letett az asztalra meg akkor, amikor a Samsung es a Huawei meg sehol sem voltak. Nyilvan azota mindket ceg igencsak megerosodott, de csak azert, mert letesznek egy telefont az asztalra, amik azert valljuk be tenyleg jo(k) azt allitani, hogy innentol kezdve rajtuk kivul mindenki csak utanuk kullog az innovacioban, hat enyhen szolva is eleg eros baromsag. Kulonosen ha ezt pont arra a cegre hegyezi ki valaki, amely ceg eppenseggel ellatja a mobiltelefon piac szereploinek 98 % at kamera szenzorokkal. De emellett igencsak uttorok az audio teruleten, az energia optimalizalasban, szoftver fejlesztesekben ( ebbe meg a kamera szoftveris belefer, mert a szoftveres kepalkotas illetve annak optimalizalasa videok eseten igencsak az elmezonyben van. )
Szerintem a Sony- t mindig csak egy paraszt hajszal valasztja el attol, hogy megkapja a tomegek elismereset. Illetve ketto, mert az aruk szeri tem tulzas.
Iden pl letettek tobb tok jo keszuleket is az asztalra, amiben a legnagyob hiba az, hogy TUL NAGYOK A KAVAK, ezert kuka, es kulonbenis milyen gaz mar, es a Sony egyaltalan miert is mukodik meg, hiszen evek ota semmi valtoztatas a formaterven stb. ( egyebkent meg egy sor valtoztatas van minden evben, de ezt most hagyjuk)
Szoval nemar, hogy ti ezt a fajta gondolkodast egy tech forumban normalisnak tartjatok? En pl.minden felso kategorias uj mobiltelefont kiprobalok es egyaltalan nem a negativumokat keresem, hanem azt, ami tetszik. Eleg sok jo telefon van a piacon, es van kozottuk Sony is. Nekem pl kifejezetten teszik, hogy probalnak egyediek maradni a sok iphone 6 es Galaxy s6-7 klon kozott.
Ja, es szerintem egy keszuleket nem eleg egyszer kezbe venni, kicsig hasznalni is kell, hogy objektiv velemenyt mondhassunk rola.
Koszi
PS: A kiscsillagos reszert bocs, kicsit elszalltam. Lehet nemcsak en... -
-
RaveForce
veterán
". Próbálj meg gondolkozni kicsit márkától függetlenül. "
LOL. Az a baj, h az elo peldaja vagy a forumon ennek a tokeletes ellenkezojerol. Ami sony az istenkiraly, ami barmi mas, de foleg samsung es apple akik mellett a sony egy gyerek a homokozoban, aki homok sütit gyart, az maga az ordog, de mar ott tartunk hogy az utolso kinai gyarto szeles mosollyal az arcan alazza a sonyt. Es az osszes penzem feltennem, hogy az xperia 2 even belul a vaio sorsara jut es byebye sony smartphone.. -
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #81 üzenetére
A robbanó telefonban sem remekel, szóval jó.
-
joey04
titán
válasz
-
eclipse19
senior tag
Ideje...
A hogy a kijelző/káva arány tekintetében több év lemaradásban vannak... -
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #85 üzenetére
Itt nem volt szó semmilyen fanságról. Nem is tagadtam semmit, ezt csak te találtad ki. Sony telefont használok, igen. Viszont ez az egyetlen dolgom ettől a márkától. Amíg tetszenek a telefonjaik addig azt fogom használni, megjegyzem az XZ-nél rezgett a léc.(méret és anyaghasználat miatt) Nekem is voltak más márkás telefonjaim, de én ezzel tudok leginkább együttélni. Én csak azt nem tartom igazságosnak mikor hulladéknak állítják be, pedig akkirát még sosem hibáztak mint a 2 legnagyobb gyártó.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #84 üzenetére
Tagadja,hogy Sony fan.. hagyd rá..
-
Azzal egyetértek, hogy kényszermegoldás.
De a célnak megfelel.
Zenész vagyok, most mondjam azt, hogy a hifi is hülyeség, mert csak élőben érdemes zenét hallgatni?
(Nem gondolom ezt, de vannak ilyen emberek is.)Igények és pofonok.
Valaki azért néz sorozatot, mert érdekel a sztori folytatása.
Valaki azért hallgat zenét villamoson, mert jobb érzés, mint a városi zajt hallgatni.
Valakinek pedig nincsen pénze drága cuccokra, mások pedig nem szeretnének vagyont költeni ilyen dolgokra.A zenehallgatás akkor is zenehallgatás, a filmnézés pedig filmnézés.
Az, hogy ki hogyan csinálja, magánügy.
Nem csak Sony fanokból és "igazi" filmnézőkből áll a világ. -
blagolf
senior tag
válasz
Szerinted a 3 évvel ezelőtti dolgot elkezbeni használni, az fejlődés? Szó sem esett a Sonyról, ezt csak te képzeled. Próbálj meg gondolkozni kicsit márkától függetlenül.
A cikkben nem is fejlődésről van szó hanem formaterv váltásról.
-
blagolf
senior tag
válasz
Nem érted.
-
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #77 üzenetére
Filmnézés semmiképp nem egy 6x12cm-es kis zsebhokin történik. A zenehallgatás meg hifin keresztül. Nem is lehet összehasonlítani egy fülessel. Telefonon filmet nézni, vagy zenéthallgatni csak kényszermegoldások.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #78 üzenetére
Most is ez a helyzet, csak alúl-felül összesen van annyi. Fejlődés nulla áttörrés meg még annyi sem.
-
Mit értesz te az igazi filmnézés alatt.......??
Szoktál zenét hallgatni telefonon fejessel stb.?
Mert az sem zenehallgatás, ha a filmnézés csak fullos házimozi rendszerrel vagy rendes moziban történhet.Filmnézés = megnézel egy filmet.
Valakit izgat a jó minőség és az élmény, valakit pedig csak a sztori érdekel. -
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #22 üzenetére
Kávamentes telefon már 3 évvel ezelőtt is volt, ami így hirtelen beugrott. Ahhoz képest az idén megjelent nagynevű gyártók a telefonjaikkal csak kullogók.
-
blagolf
senior tag
válasz
Az nem igazi filmnézés, mint ahogy az sem zenehallgatás hogy miniatürizált hangszórókból szól valami zaj.
-
-
Remekelek28
őstag
Ha úgy nézzük hosszú évek óta nem történt nagy innováció egy márkánál se.. kissebbek voltak csak..Ez pl egy folyamat,hogy keskenyedett a káva,nőtt a mp, stb ezek nem innovációk.. Az innováció az volt amikor megjelentek az első érintős telefonok.. De a sony,akkor még SE is csak kullogóként állt be a sorba. A következő innováció majd a tekerhető hajlitható telefonok lesznek.. De ott se a Sony lesz a bevezető,a koreaiak már dolgoznak rajta...
-
blagolf
senior tag
válasz
RaveForce #71 üzenetére
Az idei telefonokban mi az innováció? Megnövelték a kijelző méretét? Ha ezt annak vesszük, akkor hamisat állítunk. A Sharp 3 évvel ezelőtt csinált már durvábbat. Persze az nem terjedt el akkor, mert nem volt mögötte marketing. A Samsung meg beetette a jónépet hogy ez kell neki. Így kell irányítani az embereket. Azt nem mondom hogy nem lehet hasznos valakinek, mert biztos az. (az edge kialakításnál biztos hasznosabb) Ha valaki a telefonon éli az életét akkor jó a nagy kijelző, de hogy filmet nézni egy 5-6collos kijelzőn, az enyhén szólva érthetettlen számomra.
-
RaveForce
veterán
"Figyelj Kiscsillag! Kb 800 ezer dolog van, amiben a Sony élen járt és jár a mobil innovációt illetően, csak ehhez ismerni kellene a készülékeik pozitív oldalait is, nemcsak a negatívumokat. Ha te csak egy síkon látsz, akkor azt javaslom, a jövőben inkább ne kommentelj ekkora baromságokat!"
a mondokad elejenek a fenyeben ajanlanam a mondokad veget sajat magad szamara
-
csongi
veterán
Nekem azért, mert az Indiai Ügyvezető kiléte nincs megnevezve. Kedvem sincs utána kutatni, ki ő és milyen döntési jogosultsága van a formaterveknek a döntésében.
Illetve igen csak feltételes módban van közölve.
"új formanyelvet várhatunk a zászlóshajóval kapcsolatban."
"Pletykák szintjén néhány hete is felmerült, hogy a 2018-as MWC-n leplezi le a cég a Mirai nevű formát -
TTommi
aktív tag
válasz
Remekelek28 #36 üzenetére
Figyelj Kiscsillag! Kb 800 ezer dolog van, amiben a Sony élen járt és jár a mobil innovációt illetően, csak ehhez ismerni kellene a készülékeik pozitív oldalait is, nemcsak a negatívumokat. Ha te csak egy síkon látsz, akkor azt javaslom, a jövőben inkább ne kommentelj ekkora baromságokat!
A formatervet illetően meg ízlések és pofonok. Én sem vagyok oda a kávamentességért, vagy másképpen fogalmazva nem ezt tartom a leghasznosabb innovációnak. A gyári kamera szoftver manuális beállításainak tuningolása sokkal inkább érdekelne. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Polarstar #60 üzenetére
Ez a kamera gomb is olyan dolog, hogy van, de minek?
Minden értelmesebb telefonnal tudsz úgy fotózni, hogy nem kell a kijelzőt tapizni.
Ezt a kényelmes fotózást sem értem. Ki fotóz úgy, hogy 2 oldalon rámarkol a telóra?
Azt is épp úgy fogtam, mint a káva nélküli telefont. -
Nem rázott meg az első pillanattól sem a Sony Monolyt elképzelése.
Azt az első időkben is értettem, hogy az alsó és felső káva kényelmessé teszi a fotózást, mert kamera és kijelző belenyúlkálás nélkül teszi lehetővé az exponálást. Hiszen van külön gomb hozzá.
Ellenben nem változtattak rajta és sokan nem értik ezt. Nem mutatták meg, nem beszéltek róla - így ez már egy hiány! Okafogyottá vált az elv így. Lehet csökkenteni a kávát, de hagyjuk a kerekítgetéseket a francba. A Sony egy sarkos, szögletes cég. Azért még így is lehet újat alkotni. -
Vadi
csendes tag
Tökéletesen egyetértek Blagolf-fal. A tucattelefonoktól kezd herótom lenni... Mindegyik követi a telefonóriás formatervét.
Általában a Sony-val kapcsolatos cikkeket olvasom el. Azt a mértékű gyalázást amit kap itt egy-egy Sony készülék nem hiszem, hogy jogos. Teljes mértékben szubjektív. A mobilarénán olvastam először, hogy mekkora probléma a felső és alsó káva mértéke a készülékhez képest. Mivel egy Sony Xperia Z2-t használok 3 éve, egyszerűen nem fogom fel, hogy ez hol probléma. De vegyük azt, hogy ostoba vagyok és én vagyok deviáns. Oké. Ez szemlélet kérdése. Azért fura, mert a céges telefonom egy Huawei, ami kb 1 éves, de azonnal tudok rá mondani negatív dolgokat anélkül, hogy különösebben gondolkodnék rajta. Például: csúszós a hátlap, kiesik a kezemből (kellő erővel meg tudom fogni), a káva nagyobb, mint a Z2-m esetében.
A Z2 esetében 3GB RAM van a telefonban, a mai napig nem használom ki. Bár lehet, hogy valaki leterheli, annak gratula.
A többi tisztelt felhasználó közül egy dologgal egyet kell értenem, hogy a fotózási minőségen csiszolhatna a Sony! Pláne, ha már ő adogatja el a szenzorait olyan "kis" gyártóknak, mint: Apple (Iphone-okhoz), Huawei. Azok pedig mostanság nagyon jó minőségű képeket produkálnak. Hozzáteszem nem hinném, hogy egy átlagos felhasználónak szükséges tömörítetlen fotókat lőnie.Üdv Mindenkinek!
Egy lelkes még bitang kávákat használó fórumozó
UI: a Feleségem Huawei P9 Plus típusú készüléke valamivel kisebb kávákkal bír, mégis van rajta bőven, persze tudom botrány amit mondok, de az inkább dühítő, hogy a 3 éves kávakirály telefonom azonnal rátalál a lakásban található összes vezeték nélküli eszközre probléma nélkül, vagy az autónk beépített kihangosítójára A P9 Plus néha nem képes csatlakozni... Szerintem az komolyabb probléma. De ez is szubjektív dolog.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Luck Dragon #55 üzenetére
Kamera már mondhatni rendben van, végre elfelejtették a 3GB ramot is.
Már csak a design frissítés kell, na meg elhagyni azt a rohadt műanyagot a flagship-eknél, és már veszem is a következő sony telómat.
Bár az amoled-ről nem biztos, lemondanék. -
Kíváncsian várom. Mostani formavilágot kellene egy picit modernizálni és (kisebb kávák) és jó is lenne.
-
törölt tag
Remelem nem copyznak le semmi mas gyartot, hanem ténylegesen egyedit alkotnak, amiből manapság kevés...
-
XplodR
csendes tag
Csak a kameragombot ne hagyják el...
-
aAron_
őstag
Pontosan.
De létezik egy harmadik út is. Csinálni egy normális telefont.
Pl.: 16:9, "kávamentes", 5.5", FHD, 835, 4 gb RAM, 3500-4000 mAh akku, sztereó hangszóró, profi kamera, sd kártya/2. sim, jack, type-C, IP 68
Kész.
Előző képhez hasonló ez is. Kizárt, hogy a Sony mérnökei ne lennének képesek egy ilyen telefont alkotni, fenti paraméterekkel úgy, hogy még a Samsung alá is tudjanak menni árban.
-
<Lacy85>
addikt
Olvasva a reakciókat, kb. azt tudom elképzelni, hogy:
A vásárlók egyik fele azért hagyta el a márkát, mert nem követték a trendeket, a másik fele meg azért fogja, mert igen.
-
balgab84
aktív tag
Vegre😀
-
Ricardo
titán
válasz
pusszycat #41 üzenetére
Ez szép. Jó lenne valami hasonlót látni.
Mondjuk nekem tetszene egy Arc szerű készülék, a mai elvárásokhoz igazítva.Dave1984: Galaxy S8 active?
-
<Adamsky>
nagyúr
A kávamentességet még csak-csak elfogadom (bár a Samu féle lehajlítást nem igazán csípem). A 18:9-et, vagy maradjunk inkább a 2:1-nél, abszolút nem értem. Hol a bánatos frászba jó ez? Az S8 is olyan hülyén néz ki ennek a képaránynak köszönhetően. Aztán majd jön valami zseni, és "feltalálja" 27:9-et. Na, az lesz a fincsi!
-
pusszycat
nagyúr
Nyami Sony
-
joey04
titán
Szerintem pont az a baj velük, hogy rondák ezzel a kávával. És nem csak az arányokról van szó. Van több márka ahol százalékosan hasonlóan rossz az arány, de ezek valahogy bűnrondák és ki van hansúlyozva a design hátránya. Mint amikor a gyenge tn panelt megfejelték azzal, hogy a rendszerben sok helyen világossabb szürke árnyalat volt alapból. Kiemelve mennyire szar a feketéje, meg mindene. Ha lenne egy szép design az maradhatna felőlem évekig.
-
Spancho
senior tag
válasz
dilajoska1 #21 üzenetére
Vagy még kisebb felső kávával ? Sony mix
-
domos
senior tag
Nokia N9, te vagy az?!
-
blagolf
senior tag
Nem ártana ritkítani a hozzászólásokat a sok hányástól! Maradi a formavilág? I8 nem az? Ez csak ízlés kérdése. A többi butaság miatt meg már nem is koptatom az ujjam. Még senki nem tud semmit a formáról, de már most nem jó.
-
pusszycat
nagyúr
Nyilvánvaló,h nem fogy kelőképpen a jelenlegi kinézettel,ezért kénytelenek hozzányúlni...
-
Nekem mindegy, csak ne álljanak be a sorba n+1-edik ugyanolyannak.
-
Gábor-KJ
őstag
Teljesen mindegy mivel jönnek ki, a sony egy rakás szar és lassan minden területen!
Volt szerencsém beleszaladni ebbe az XZ Premiumnak nevezett valamibe - még viccnek is rossz volt!
-
Dave1984
őstag
válasz
Remekelek28 #22 üzenetére
Se a kavamentesitesnek se a 18:9 és kepatlonak praktikus haszna nincs. Az a baj hogy a telefonok nem a még könnyebb használata felé haladnak, hanem egyre inkább egy disztargya válnak.
Látszik hogy nem a fizikai munkások a celcsoportja ennek az iranynak hanem az ujgazdag elkényeztetett kis ujgazdagok. Sok általam értelmesnek gondolt ember is tapsikol hozzá. Komolyan nem értem. -
pit stop
addikt
Remélem valami hasonlóan szépet és egyedit találnak ki mint a mostani, vagy elsüllyednek az egyen-formatervek világában...
Bár nemrég hallottam ismerőstől, hogy mindegy milyen mobil, Apple-t nem akar, csak a legjobban hasonlítson rá
-
arnyekxxx
veterán
Vadonatúj formatervvel jön a következő csúcs-Sony
-
Remekelek28
őstag
megint 20 évvel lemaradva a többiekhez képest. jönnek a kávamentes 18:9-es mobilok.. .
-
csongi
veterán
Pletyka rovatunkat olvashattuk....
Nem lehetne ezeket attenni az itcaffeba? -
Deck
titán
Jövőre? Ha a káváit nézzük éves lemaradásban van..
-
Zsoltinho24
tag
Èppen ideje lesz a sonynak vàltoztania.
-
Matada2.3
veterán
Kíváncsi leszek, hogy ezt a 2:1-es kijelzőt, hogyan tudják implementálni a szögletes dizájnelemek közé.
-
Deck
titán
Ezaz nagyobb kávák! Innováció
Fenn nagyobb a káva mint lenn
-
joey04
titán
Hajrá
-
Goxi
tag
Good morning Dear Sony.
-
atike
nagyúr
Előre félek... A Sonyban épp a forma volt, ami eddig tetszett...
(még a kávák ellenére is, nyilván az eléggé be fog jönni ha a kávákat minimalizálják).
-
Xaels
félisten
Bárcsak az Xperia X1-ből merítenének.
-
janeszgol
félisten
Esetleg azt lehet felróni a Sonynak, hogy unalmasak, elmaradottak kinézetre a telefonjaik, de azt hogy ronda, nem! amúgy nekem tetszenek kinézetre a Sonyk.
-
Nehogy, pont onnan lehetett tudni egy Sony-ról, hogy Sony.
-
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #5 üzenetére
Inkább cserélhető kávát több méretben, így a kijelzőméretet is mindenki olyanra állíthatná be, amilyenre akarja.
-
Nagyobb kávát pls
Amúgy kíváncsi vagyok.
-
jUUh
addikt
Kicsit faragjanak a kávákból és jó lesz az
-
Ádám16
addikt
Jó ez a forma, csak legyen edge-to-edge kijelzőjük, és legyen valami fejlesztés az UI-n.
-
gerii
addikt
Idén már nem adnak ki több csúcsmobilt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest