- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
RaveForce #91 üzenetére
Én nem istenítem a Sonyt. Már feljebb is leírtam hogy bár XZ-m van, nem tetszik az anyaghasználata. Most pont azt csinálják 1 éve, amit a Samsung csinált 5 évig. Műanyagból van a keret, (a hátlap fém nem úgy mint a régi samukon) és ez gáz szerintem is. Szóval ez van. Nem látom tökéletesnek a Sonyt, mert nem az. Te viszont annak látod a Samut, pedig nem az.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #81 üzenetére
A robbanó telefonban sem remekel, szóval jó.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #85 üzenetére
Itt nem volt szó semmilyen fanságról. Nem is tagadtam semmit, ezt csak te találtad ki. Sony telefont használok, igen. Viszont ez az egyetlen dolgom ettől a márkától. Amíg tetszenek a telefonjaik addig azt fogom használni, megjegyzem az XZ-nél rezgett a léc.(méret és anyaghasználat miatt) Nekem is voltak más márkás telefonjaim, de én ezzel tudok leginkább együttélni. Én csak azt nem tartom igazságosnak mikor hulladéknak állítják be, pedig akkirát még sosem hibáztak mint a 2 legnagyobb gyártó.
-
blagolf
senior tag
válasz
Szerinted a 3 évvel ezelőtti dolgot elkezbeni használni, az fejlődés? Szó sem esett a Sonyról, ezt csak te képzeled. Próbálj meg gondolkozni kicsit márkától függetlenül.
A cikkben nem is fejlődésről van szó hanem formaterv váltásról.
-
blagolf
senior tag
válasz
Nem érted.
-
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #77 üzenetére
Filmnézés semmiképp nem egy 6x12cm-es kis zsebhokin történik. A zenehallgatás meg hifin keresztül. Nem is lehet összehasonlítani egy fülessel. Telefonon filmet nézni, vagy zenéthallgatni csak kényszermegoldások.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #78 üzenetére
Most is ez a helyzet, csak alúl-felül összesen van annyi. Fejlődés nulla áttörrés meg még annyi sem.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #22 üzenetére
Kávamentes telefon már 3 évvel ezelőtt is volt, ami így hirtelen beugrott. Ahhoz képest az idén megjelent nagynevű gyártók a telefonjaikkal csak kullogók.
-
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #74 üzenetére
Az nem igazi filmnézés, mint ahogy az sem zenehallgatás hogy miniatürizált hangszórókból szól valami zaj.
-
blagolf
senior tag
válasz
RaveForce #71 üzenetére
Az idei telefonokban mi az innováció? Megnövelték a kijelző méretét? Ha ezt annak vesszük, akkor hamisat állítunk. A Sharp 3 évvel ezelőtt csinált már durvábbat. Persze az nem terjedt el akkor, mert nem volt mögötte marketing. A Samsung meg beetette a jónépet hogy ez kell neki. Így kell irányítani az embereket. Azt nem mondom hogy nem lehet hasznos valakinek, mert biztos az. (az edge kialakításnál biztos hasznosabb) Ha valaki a telefonon éli az életét akkor jó a nagy kijelző, de hogy filmet nézni egy 5-6collos kijelzőn, az enyhén szólva érthetettlen számomra.
-
blagolf
senior tag
Nem ártana ritkítani a hozzászólásokat a sok hányástól! Maradi a formavilág? I8 nem az? Ez csak ízlés kérdése. A többi butaság miatt meg már nem is koptatom az ujjam. Még senki nem tud semmit a formáról, de már most nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest