- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #81 üzenetére
A robbanó telefonban sem remekel, szóval jó.
-
joey04
titán
válasz
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #85 üzenetére
Itt nem volt szó semmilyen fanságról. Nem is tagadtam semmit, ezt csak te találtad ki. Sony telefont használok, igen. Viszont ez az egyetlen dolgom ettől a márkától. Amíg tetszenek a telefonjaik addig azt fogom használni, megjegyzem az XZ-nél rezgett a léc.(méret és anyaghasználat miatt) Nekem is voltak más márkás telefonjaim, de én ezzel tudok leginkább együttélni. Én csak azt nem tartom igazságosnak mikor hulladéknak állítják be, pedig akkirát még sosem hibáztak mint a 2 legnagyobb gyártó.
-
blagolf
senior tag
válasz
Szerinted a 3 évvel ezelőtti dolgot elkezbeni használni, az fejlődés? Szó sem esett a Sonyról, ezt csak te képzeled. Próbálj meg gondolkozni kicsit márkától függetlenül.
A cikkben nem is fejlődésről van szó hanem formaterv váltásról.
-
blagolf
senior tag
válasz
Nem érted.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #78 üzenetére
Most is ez a helyzet, csak alúl-felül összesen van annyi. Fejlődés nulla áttörrés meg még annyi sem.
-
blagolf
senior tag
válasz
Remekelek28 #22 üzenetére
Kávamentes telefon már 3 évvel ezelőtt is volt, ami így hirtelen beugrott. Ahhoz képest az idén megjelent nagynevű gyártók a telefonjaikkal csak kullogók.
-
TTommi
aktív tag
válasz
Remekelek28 #36 üzenetére
Figyelj Kiscsillag! Kb 800 ezer dolog van, amiben a Sony élen járt és jár a mobil innovációt illetően, csak ehhez ismerni kellene a készülékeik pozitív oldalait is, nemcsak a negatívumokat. Ha te csak egy síkon látsz, akkor azt javaslom, a jövőben inkább ne kommentelj ekkora baromságokat!
A formatervet illetően meg ízlések és pofonok. Én sem vagyok oda a kávamentességért, vagy másképpen fogalmazva nem ezt tartom a leghasznosabb innovációnak. A gyári kamera szoftver manuális beállításainak tuningolása sokkal inkább érdekelne. -
Dave1984
őstag
válasz
Remekelek28 #22 üzenetére
Se a kavamentesitesnek se a 18:9 és kepatlonak praktikus haszna nincs. Az a baj hogy a telefonok nem a még könnyebb használata felé haladnak, hanem egyre inkább egy disztargya válnak.
Látszik hogy nem a fizikai munkások a celcsoportja ennek az iranynak hanem az ujgazdag elkényeztetett kis ujgazdagok. Sok általam értelmesnek gondolt ember is tapsikol hozzá. Komolyan nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest