- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiTmano
aktív tag
Az AMD-nek még jó sokáig kellene így haladnia, hogy az Intelnek a közelébe is kerüljön. Amíg nem lesz meg az éves legalább 8-10milliárdos profitja, addig sajnos kis cég marad, és fennáll a veszélye, hogy újra kispadra kerül. Szóval legyenek csak domináns termékei még sokáig, hogy meg tudjon erősödni.
-
Pingüino
senior tag
Nem erről beszéltem.
Mondtam, hogy ha nagyon elhúznak, biztosan meglátszik az árakon.
De ha tanulnak az Intel hibájából, és nem állnak le a fejlesztésekkel, hogy úgyis előrébb vannak, akkor nincs nagy baj. Legalább fejlesztés lesz. Nem ragadunk le, mint eddig a 4 magos procikkal, mert az Intelnek fejlesztés helyett jobban megérte a befektetők zsebét tömni. -
Egon
nagyúr
Ke?
Nem tudom hol látsz te kétszeres fogyasztást (mondjuk az Aida64 nevű játékkal viszonylag kevesen játszanak).
Szerk.: értem, elfogytak az érvek. Esetleg fordítsd le a Peak Power kifejezést.
Mondjuk szívesen megnéznék egy 24 órás átlag felhasználást fogyasztásmérővel, 1-1 AMD-s és Inteles konfiggal (amikor idle 20W-tal többet eszik az AMD-s konfig 7 nm-en, na az valóban nevetséges...).
-
Egon
nagyúr
Nézem ezt a péhás grafikont, és valahogy nem látom az "óriási különbséget" fogyasztásban.
Valamit nem jól nézek?
Azt látom, hogy a teljes rendszer fogyasztása Strange Brigade alatt 438W az Intelnél, 440W az AMD-nél (mindezt húzott Intel procival, tuning nélkül még alacsonyabb). Meg azt látom, hogy játékok alatt kemény 5%-ot ver rá teljesítmény/fogyasztásban az 5800X az Intel procira. Ez lenne az "óriási különbség"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest