- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
Fücsök007 #449 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy így a csökkentett ár esetében van-e még a Comet Lake procikon haszon és ha vna akkor mennyi. Mert, ha így is keresnek rajtuk akkor teljesen felesleges volt forrást ölni a Rocket Lakebe. A nem várt helyzetet kihasználva, némi processzor túlkínálattal simán kibekkelték volna az Alderig..
-
lemusz
addikt
válasz
Fücsök007 #45 üzenetére
Körbenéztem youtube-on és mindenhol a 11900K/11700K/11600K... azt amit a legtöbbet vesznek a népek (8400, 9400F, 10400F -> 11400F) az meg sehol sincs tesztpadon. Pedig ha valamelyik, akkor ez érheti meg legjobban árérték arányban az összes közül és ennél még talán a fogyasztás sincs úgy elcsúszva...
Mindenesetre nekem most úgy tűnik, hogy várnom kell tovább olcsósított non-X 5600-ra vagy majd ősszel 12. gen, mert 100 ezret nem adok ki 6 magosért az biztos, még 80at se.
-
Noukoum
veterán
válasz
Fücsök007 #11 üzenetére
A mostani intel procik elég jól beárazódnak, az amd proci árak meg "magasak". Hajrá kékek, én örülök a versenynek. De jelenleg 175ezerért egy 11700k esélytelen kategória. 2-3 hónap múlva biztosan jobb lesz a helyzet (vagy nem).
Az eladásokkal biztos nem lesz baj hiszen mindenkit lefizetnek akit csak sikerül, csak hogy az emberek lássák mennyire jók lettek az új processzorok... zintel
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest