Új hozzászólás Aktív témák
-
Balala2007
tag
válasz
ShiTmano #309 üzenetére
És a többi? Spectre sorozat, Foreshadow, Zombiload stb...?
Zombieload = Microarchitectural Data Sampling
Foreshadow = L1 Terminal Fault
Az idezet tablazat szerint ezekre is 9900K (CPUID 906EC es ujabb) ota van hw megoldas.A Spectre az nehezebb ugy, nem hiaba erint minden OoO procit, altalaban kell hozza SW rasegites is.
A trend latszik, rendszeresen foltozak a sebezhetosegeket. Kedden ICX launch, vszeg hamarosan kirakjak hogy azokban mik vannak javitva.
-
Pingüino
senior tag
válasz
ShiTmano #297 üzenetére
Igazából BMW, Audi, Mercedes hármasra a legjellemzőbb.
Sok helyen megkapom, hogy általánosítok, de általában hozzá szoktam tenni, hogy vannak más autó volánja mögött is tahók, meg ezek között sem mindenki az, de azért a tendencia megfigyelhető. Nem véletlenül van belőlük annyi mém is. -
VirsLee
őstag
válasz
ShiTmano #237 üzenetére
Ez szerintem is így van, a 3300X-hez például egy hibátlan CCX kellett, amit fel lehetett használni 8 vagy 16 magos jóval drágább processzorokban is. Szerintem is simán egy üzleti döntés, hogy nem akarják a kevés rendelkezésre álló kapacitást olcsó termékre pazarolni, amíg a drágábbat is el tudják adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest