- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Jó kis teszt, hasznos volt.
-
Rakeem
aktív tag
Nem mértem le. Lusta voltam hozzá. Beraktam a telefonba azt csókolom.
Kártyaolvasóm nincs. Csak egy microSD-t fogadó USB kulcsom. Nem tudom ez mennyire befolyásolhatna egy sebesség tesztet. Arról nem is beszélve hogy az oprendszerem hülyét kapott amikor bedugtam. Szerinte formázni kellene és csak 29 Gigásra formázná.
Alapvetően nem ver földhöz ha csak 10 megával írna. Annál gyorsabban a 4K vidit se kell rögzítenem a telefonommal. Ahogy elnézegettem olyan 5-6 mega/sec körül zabál. -
Rakeem
aktív tag
Nekem egy Samsung 64 gigás microSDXC kártyám van. Az 20-at ír 70-et olvas papíron.
Class10/UHS-1 van a "dobozán" is meg a kártyán is.
Elvileg ugyan az a sebesség szabvány mint a cikkben lévő kártyáké. Akkor hogy hogy ilyen tetű az írás? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
norbert1998 #12 üzenetére
Be kell újítani egy ilyen Toshibába.
Aprón biztos találsz. -
nagyúr
válasz
norbert1998 #10 üzenetére
Ha megfelel az igényeidnek akkor minek a gyorsabb?
Az emberek 90%-nak bőven megfelelnek a lassabb kártyák is, vagy max egy, a cikkben is említett gyorsabb CL10-es, mint az Integral UltimaPro. -
norbert1998
nagyúr
akkor én el is bujhatok a c4-es 8 gigás kingstonommal meg a mobilelite g2(piros) olvasómmal?
-
nagyúr
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Idén elvileg fejlesztve lesz a gép, így majd kiderül, hogy van-e még bennük tartalék.
De a többségnek úgyis a tárhely az elsődleges. -
-
Petyyyyy
addikt
Igazán kíváncsi lettem a végére mi lett volt a végeredmény, ha egy P8P67 Pro alapú konfiggal méred. Szintén NEC vezérlős usb3 van rajta. 160/210 MB/s (írás/olvasás) értékeket mértem és ezt hozza éles helyzetben is. Mindenesetre így is hiánypótló írás volt.
-
Horsee
csendes tag
Nagyon jó a Toshiba Exceria! Nekem is van 2db 64GB-os Type2-es és elégedett vagyok.
-
Na ha a többi integral cucc is máshonnan van véve, akkor már hamarabb merek venni.
Mivel árban nagyon jók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest