- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wattafaka #72 üzenetére
"Csak elég lenne, ha nem szarnák le a gamereket, akiknek a kártyák készültek"
A kártyák annak készültek akik fizetnek érte
Ha én nézegetni akarom a falra kitéve és ezért fizetek akkor pl nekem is. Ezért hoztam a konzolos példát, azt nem bányászok vették hanem nepperek. Szerinted nem ugyanez lett volna ha nincs eth meg társai?
A gyártót egy dolog érdekli, hogy amit gyárt az el legyen adva és ki legyen fizetve. Hogy a vásárló gamer e, és ha igen ki szerint az, az már az ő szemszögéből egy sokadrangú kérdés. Ehhez a teljes láncot központilag kéne koordinálniuk, ami valljuk be picit irreális. Nem biztos hogy nevetnénk ha az iponban vásárlás előtt egy background check-et tolnának és várni kéne fél évet nv jóváhagyásra, hogy van e bármilyen coinod, mennyi játékidőd van steam-en, etc...
Jut majd mindenkinek akinek annyira kell, előbb vagy utóbb.
-
törölt tag
válasz
wattafaka #68 üzenetére
"Amit igazából akartam közölni, hogy valószínű a felhasználók sírása nem lenne ennyire figyelembe véve."
nem vagyok ebben teljesen biztos, de ez így valóban hatékonyabb fellépés volt."Lásd ahogy a kártyákat is inkább a bányászoknak adták."
Az a baj, hogy ezzel meg a gyártó mit tud kezdeni? A konzolokat nem botoknak adták? Vagy csináljon driverből egy raglistát az nv, hogy ki mennyit gamel, és milyen gyakran vált kártyát, mennyire lojális a céghez? A usered alatt meg mindenféle pontokat kapsz érte, amik alapján sorban állhatsz az újért megjelenéskor?
Értem a problémát, de a gazdaság így működik, és ahogy látom egyre durvul a helyzet...
-
törölt tag
válasz
wattafaka #65 üzenetére
"Bár itt sem a felhasználók véleménye számított."
Ezt lerajzolnád hogy képzelted? Valami olyasmi kellett volna, hogy nv kiad egy szavazó progit ami megnézi hogy rtx képes e a géped, és ha igen, akkor megmondhatod hogy küldjenek e a srácoknak még vga-t vagy sem? Vagy hogy szeretnéd a felhasználók véleményét egy gyártó-tesztelő közötti viszony rendezése kapcsán figyelembe venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest