- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
Ez nem igaz hogy nem érdekel. Csak felhasználói szempontból nem releváns. Lehet hogy az lesz egyszer
-
Tikakukac
titán
Oh igen. Amikor hiába a 20, amúgy budipapírt érő diplomád, nem bírod megérteni, hogy így a mai berendezkedéssel nem feltétlen kéne ilyen maileket írogatni
De te kiküldöd, mert hát egyetértett veled 10 másik magasan képzett síkagyú is és azt hitted, hogy na majd most Jani leszel más portáján is. Aztán megjött a valódi Jani és vörösre verte a bagázs seggét a lapáttal.
Tanulság: nem sok. Ezt már nem először látom kicsiben és nagyban is. Pedig lehetne ezt korrekten is intézni.
-
Locutus
veterán
válasz
Alogonomus #73 üzenetére
Ez is megállja a helyét a mai napig is. A legnagyobb naivitás az ellenkezőjét gondolni.
-
Sanya
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
Ertem, hogy a kongitiv diszonanciadon nem tudsz tovabb lendul, es kitaltal egy ilyen hamis kepet hogy na biztos ezt tortent, de ezt kerlek ezt ne csinald publikusan. Nem szegyen a siras, de turnezni meg se kellene vele.
Az hogy a tobbi hozzaszolo erveire nem reagalsz, figyelmen kivul hagyod pl azt a tenyt hogy egy TELJES VIDEOT szenteltek a raytracingnek stb az mondhatni megszokott jelenseg mar toled. -
-
Busterftw
nagyúr
"És ott van az is, hogy lehet, az NV kártyák csak attól jobbak a konkurenciánál, hogy a tesztelőknek kötelező jobbnak kihozni a termékeiket?"
Nem csak "influencer" tesztelok leteznek, az internet koraban amit irsz az lehetetlen.
Barki vehet Nvidia-AMD kartyat aztan otthon maganak kimerheti melyik a jobb.Szoval nem, nem csak azert jobbak az NV kartyak, mert 10 influencer tesztelo csatorna jobbnak hozza ki az Nv kartyakat. Mellettuk van 1000 masik tesztelo es rengeteg felhasznaloi teszt is.
-
törölt tag
válasz
wattafaka #72 üzenetére
"Csak elég lenne, ha nem szarnák le a gamereket, akiknek a kártyák készültek"
A kártyák annak készültek akik fizetnek érte
Ha én nézegetni akarom a falra kitéve és ezért fizetek akkor pl nekem is. Ezért hoztam a konzolos példát, azt nem bányászok vették hanem nepperek. Szerinted nem ugyanez lett volna ha nincs eth meg társai?
A gyártót egy dolog érdekli, hogy amit gyárt az el legyen adva és ki legyen fizetve. Hogy a vásárló gamer e, és ha igen ki szerint az, az már az ő szemszögéből egy sokadrangú kérdés. Ehhez a teljes láncot központilag kéne koordinálniuk, ami valljuk be picit irreális. Nem biztos hogy nevetnénk ha az iponban vásárlás előtt egy background check-et tolnának és várni kéne fél évet nv jóváhagyásra, hogy van e bármilyen coinod, mennyi játékidőd van steam-en, etc...
Jut majd mindenkinek akinek annyira kell, előbb vagy utóbb.
-
wattafaka
senior tag
válasz
#56573440 #70 üzenetére
Csak elég lenne, ha nem szarnák le a gamereket, akiknek a kártyák készültek, és nem néznék őket totális idiótáknak
De igen persze elfogadtam, hogy így működik. Nem fogok dacból és sértődöttségből inkább Legozni.Driverből RT pontokat gyűjteni, nem is rossz ötlet
Majd beváltani igény szerint kedvezményre / + fpsre -
törölt tag
válasz
wattafaka #68 üzenetére
"Amit igazából akartam közölni, hogy valószínű a felhasználók sírása nem lenne ennyire figyelembe véve."
nem vagyok ebben teljesen biztos, de ez így valóban hatékonyabb fellépés volt."Lásd ahogy a kártyákat is inkább a bányászoknak adták."
Az a baj, hogy ezzel meg a gyártó mit tud kezdeni? A konzolokat nem botoknak adták? Vagy csináljon driverből egy raglistát az nv, hogy ki mennyit gamel, és milyen gyakran vált kártyát, mennyire lojális a céghez? A usered alatt meg mindenféle pontokat kapsz érte, amik alapján sorban állhatsz az újért megjelenéskor?
Értem a problémát, de a gazdaság így működik, és ahogy látom egyre durvul a helyzet...
-
wattafaka
senior tag
válasz
#56573440 #67 üzenetére
Petíció, mondjuk.
"NVidia, ne legyél kretén. Légyszi."
6 millió aláírással.
De ezt csak így hirtelen mondtam, nem gondoltam végig.
Amit igazából akartam közölni, hogy valószínű a felhasználók sírása nem lenne ennyire figyelembe véve. Lásd ahogy a kártyákat is inkább a bányászoknak adták. -
törölt tag
válasz
wattafaka #65 üzenetére
"Bár itt sem a felhasználók véleménye számított."
Ezt lerajzolnád hogy képzelted? Valami olyasmi kellett volna, hogy nv kiad egy szavazó progit ami megnézi hogy rtx képes e a géped, és ha igen, akkor megmondhatod hogy küldjenek e a srácoknak még vga-t vagy sem? Vagy hogy szeretnéd a felhasználók véleményét egy gyártó-tesztelő közötti viszony rendezése kapcsán figyelembe venni?
-
-
wattafaka
senior tag
Még ennyit vergődni.
De azért azt jó látni, hogy csak eleget kell sírni, és történik valami
Bár itt sem a felhasználók véleménye számított. -
törölt tag
-
törölt tag
Most irtad le a lenyeget, nem erdekel, nem erdekli andy kollegat, vagy Prof-ot meg a piac 90%-at maga az RT. Akkor most ki a gyufas doboz?
Az hogy az NV ezel akarja eladni legyen az NV baja, ne azoke akik tesztelik, es arra kivancsiak amit a tesztelok tesztelnek 90%-ban, nem arra amivel az NV el akarja adni.
-
Prof
addikt
Jelenleg RT fut a jatekok 0.1%-ban valamilyen szinten a piacon levo gpuk 0.1%-an... Ebbol 8 esetben 10bol total ertelmetlen eszrevehetetlen semmiseg ami lefelezi az fpst. Persze aki csak allokepeket szeret csinalni es postolni annak biztos tetszik.
Rohej ami manapsag megy, mintha mindenki 3090-et venne es Control-al jatszana azt az illuziot akarja kelteni az NV...
A sok vakegerrol nem is beszelve aki DLSS kepminoseget nativhoz hasonlitja mikor fps-rol van szo. -
nagyon nagy volt ez ahogy kitetted ezt a két hírt Abu ezekkel az RTX ON / OFF Logókkal!
Képernyőkép elmentve -
DraXoN
addikt
Pont azért akarták kiemelni, mert tudják, hogy jelenleg a saját termékeik jobbak az aktuális játék felhozatalokban (ha elindul egyáltalán AMD-n RT-módban).
De ennek oka az, hogy az aktuális játékok még nvre készültek kizárólag, későbbiekben ahol mind2 kártyára történhet optimalizáció ott lehet más lesz az eredmény (erre még várnunk kel mi lesz).. AMD favorizált, vagy konzolportok esetén alapból AMD-re írt RT-k kérdésesek még, hogy fognak teljesíteni a 2 gyártó kártyáin. Aktuálisan NV fölény van, de lehet ez mérséklődik később.Egyébként lehet valami túlbuzgó marketinges volt az ok, csak tudják a főnökségnél, hogy "ilyet nem szabad"...
-
Ezekiell
veterán
És ezért volt/van az Nvidia DLSS oldalán a carousel legelső itemjén a Hardware Unboxedtól a quote, miszerint "Extremely impressive"?
-
Locutus
veterán
Teljesen kitekered az egésznek a lényegét. Szó sem volt megzsarolásról, sem arról, hogy jobbnak kéne kihozni a termékeiket.
Egyszerűen egy featuret, amiben történetesen az nvidia jobb, mert évek munkáját fektette már bele, le sem teszteltek, vagy csak 10%-nyi energiát fordítottak rá, valószínűleg pont azért, hogy az AMD-t ne tüntessék fel annyira rossz színben. Ezt kifogásolta az nvidia. A helyükben valszeg bárki kifogásolta volna. Az más kérdés, hogy szükség volt e szankciók belengetésére (nem). -
farkas1
tag
Ez fogyasztóvédelmileg is aggályos mert szándékosan félrevezeti az NV a fogyasztókat a tesztelők megzsarolásával.
És ott van az is, hogy lehet, az NV kártyák csak attól jobbak a konkurenciánál, hogy a tesztelőknek kötelező jobbnak kihozni a termékeiket?
A bizalom elveszik az ilyen cégek felé, innentől fenntartással kell kezelni minden "a mi kártyánk a kalegjobb" kampányt, amit a "tuti" tesztelők "tesztjei" alapján jelentettek eddig ki.(A legbiztosabb az, ha mindenki vesz mindkét cégtől kártyát, maga választja ki a jobbat és azt használja
)
-
Alogonomus
őstag
válasz
#56573440 #49 üzenetére
Steve is mesélte, hogy tiltotta már le őket átmenetileg az Nvidia korábban is, az RTX 2060-at említette ezzel kapcsolatban. Valószínűleg megbeszélték a színfalak mögött, és az Nvidia visszavette őket a központilag engedélyezett tesztelők közé.
Egyedül a levél szövegezése volt felháborító. Linus jól fogalmazta meg, hogy így a maffia fogalmaz. -
törölt tag
Mert erre nem volt valszeg ilyen reakció eddig. J2C videójában is mondja, hogy őt is szedték le tették vissza, de pl ő AIB-t említ hogy arról jött megoldás. Valszeg miután az nv letiltotta elment asus vagy kitudja kihez hogy akkor tőletek kéne majd kártya mert nv nem ad, erre a gyártó beszólt nv-nek hogy ne vicceljetek már srácok. Ahogy azt is említi hogy helyenként sorról sorra telefonon végigvették vele hogy mit és miért mondott, kb számonkérés jelleggel... Ő pl nem csinált ebből yt videót hogy kiborítsa a bilit. Bár lehet hogy jobban járt volna az egész ipar vele.
Ki tudja hány oldallal és youtuberrel játszották el ezt, csak most sikerült egy kicsit túltolni, és nem "házon belül" csöndben megoldani, így megborult a bili, és kiborult pár csontváz a szekrényből.
-
lenox
veterán
Azt nem ertem, hogy miert irtak levelet egyaltalan. Eleg, ha csak siman 'kesik' a kartya. Mindig lehet azt mondani, hogy nincs eleg.
-
ttwepinefrin
tag
Biztosan meggondolta magát a cég, persze.
-
ScomComputer
veterán
Na, csak visszasírták magukat....eddig is úgy sajnáltam őket,hogy csak na...
-
himpike
aktív tag
A legtöbbet nyilván Linus videója nyomhatott a latban.
Persze biztos itt is van valami marketinges aki szerint az nVidiának van igaza -
ForRedGlory
félisten
Szép volt NVIDIA.
-
Zanik
addikt
válasz
#56573440 #37 üzenetére
Én JTC videóját néztem először, onnan mentem át LTT csatornára, és csak lestem hogy miket káromkodott a WAN videóban.
Linus - bár kissé talán túl érzelemdúsan - de jól elmondta, hogy nincs gondja az RTX-szel vagy a DLSS-sel, és attól még hogy nem tetszett az Nvidia-nak ahogy a HU tesztelte a kártyáját, ez a levél nagyon-nagyon nem oké.
Elsőre meglepő is volt számomra, hogy Linus és Jason így kiálltak egy kvázi konkurensük mellett. De jobban belegondolva, nem tehettek mást, hisz nekik ezen múlik a kredibilitásuk.
Linus még meg is jegyezte, hogy az idióta fanboyok álma teljesült ezzel a levéllel, akkora öngól.Nem értem az Nvidiát. Tök jó termékeik vannak, uralják kvázi a piacot (még ha most kicsit fel is jött rájuk az AMD), és akkor ilyen amatőr dolgokkal vágják maguk alatt a fát mint a paper launch meg most ez a levél. Nem értem.
-
-
törölt tag
Talán, ha lenne igazi értelme/haszna/ebben a formában jelentősége az RTX-nek, nem lenne probléma
-
Kansas
addikt
válasz
#56573440 #37 üzenetére
Azért ha eddig nem láttad volna, nézd meg Jay videóját, ott elmondja, hogy ő is termékmegjelenésenként kerül fel-le a shitlistre/-ről... pedig neki is van vagy 3 millió subscribere...
-
törölt tag
Nyilván felbszták, mert ez ahogy mondja is kb üzenet az egész iparnak. Égéstér új részében is ezt fejtegetik Karottáék csak a COTY kapcsán, hogy mennyire szomorú ez a fizetett, irányított influenszer szócső világ.
Szerintem nem igazán lett volna értelme bármi mással megelégednie a HU-os srácoknak mint a bocsi akkor vissza minden. A "nagyok" kb egyként kiálltak mellettük, innentől egy háttéralku csak hiteltelenné tenné őket ha kitudódik a nézők, olvasók körében, és onnantól vége a bulinak. És előbb utóbb úgyis kitudódik, legkésőbb a tesztekből...
Nekem nem az tetszik igazából, hogy az nv benézte, mert pont nem érdekel se az nv se az amd se az intel, hanem hogy a mai világban van ilyen szintű azonnali "összefogás" akár az iparági szereplők "nagyjai" között is, akik ugyanúgy félthetnék a seggüket, a pénzüket, a mindent is. Jó... Nyilvánvaló hogy egyik gyártó se mondhatja egy Linusnak vagy társainak azt, hogy ezért a videóért meg akkor te is bekerültél a virgácsos listára k*cs*g, mert túl nagyok már, de na...
-
Yeffy
veterán
válasz
#56573440 #26 üzenetére
nemreg neztem meg en is, nagyon jo kis video, csak lestem, mennyit fuck-ozott, latszik, h felbasztak.
teljesen jogos volt, a cikkhez meg: ciki. igy jar az, aki mindenhatonak kepzeli magat.
meg jo, h vannak tokos tesztelok, akik nem hagyjak magutat becsicskitani. tobb ilyet kene latni az elet minden teruleten.
bar az sem lepne meg, ha a hatterben megegyeztek volna. -
tibaimp
nagyúr
Hullani fog pár fej a PR részlegen, úgy érzem...
(csak attól félek az igazgató úr kihúzza a kezét és a nevét a dolog mögül, és egy "kis, egyszeri" alkalmazott feje fog hullani, pedig nagy valószínűséggel a dolgot "fentről" indították....) -
Yany
addikt
Akik nincsenek képben, egy szenzációs kirohanás Linus részéről: [link] Megnézése erősen ajánlott a téma iránt érdeklődőknek, iszonyat sok tanulság van benne és noha érzelmileg kitör Linusból egy csomó feszkó a témában, nagyon összeszedett gondolatokat tálal.
-
Találtgyerek
veterán
Most már biztosan nyugodtan alszanak.
-
shteer
titán
Kellett a reklám az nV-nek
"kiestek" a köztudatból
-
DraXoN
addikt
Diszlexia.. azonossá teszi időnként a szavakat
Ha vele élsz, tudod, hogy úgy sincs különbség. Egyébként rövid i-vel írtam, csak, hogy még jobban megkevert legyen a dolog.
Hiába tudom miből ered a szó, ha néha nem úgy jön ki, hiába ellenőrzöm, nem tűnik fel.. ez van, ez egy átok. -
elfelejtette
veterán
Nem kötekedésképpen kérdezem, de az elmúlt pár napban most akkor a HU lemaradt egy adag tesztelésre küldött kártyáról? Mert lehet, hogy inkább "Mégis küld VGA-kat a Hardware Unboxednek az NVIDIA" címet kellett volna adni a cikknek, nem "Újra küld VGA-kat a Hardware Unboxednek az NVIDIA" Ez utóbbi pár hét/hónap/év kihagyás után lenne értelmezhető, nem 3-4 nap után...
-
Yany
addikt
Ennek is szenteltek külön videót: [link]
-
törölt tag
Ez borítékolható lépés volt. Az nv ahogy a politikusok is néha elfelejtik, hogy nem 1884-et írunk, itt az internet, és milliónyi embert gyakorlatilag azonnal el lehet érni.
Abban a pillanatban hogy Linus kihozta a videót a témáról, mennyiségi F*ck kíséretében úgy küldte el őket a pcsába ahogy még kb senkit, és mondjuk még igaza is volt, semmilyen más lehetőség nem volt maz nv fegyvertárban.Teljesen mindegy hogy kinek volt igaza a teszteléssel kapcsolatban, nem is az a para az egészben, hanem a maffia módszer, amivel kvázi zsarolni próbáltak. Ha azt mondják hogy bocsi, én cuccom, és neked nem adok mostantól mert nincs elég akkor semmi se történik. Így viszont belenéztek a pofonba csúnyán.
-
-Faceless-
őstag
Én legkomolyabb játék amire jelenleg használok egy GPU-t az Dota, de kéthetente videókamerás konferenciát/bemutatót tartok. Csak broadcast miatt elgondolkodtam egy 2060-on, de inkább megvárom az utódját.
Ha lenne 3050, vagy 3030 nekem az is elég lenne. RT se kell csak 1080p-n vigyen el alap játékokat, és a bónusz cuccokat tudja.
-
Chalez
őstag
Természetesen nyomonkövetem a munkásságukat, nem álltam meg a 3080 tesztnél
Csak az összevetés a 6900XT teszttel érdekes, itt mindjárt több RT cím szerepel, nyilván így hosszabb a videó, és sajnos manapság a Tik-Tok féle videók korában senkinek nincs 2 percnél további ráérő ideje. De valahogy itt, ellentétben a 6800XT review-val szemben megnövekedett az RT játékok száma. Egyik társaságot sem kell félteni egyébként... -
akaido
addikt
Egy hét múlva mi lesz? Ismét nem küld majd az NVIDIA, aztán ismét igen...vegytiszta szappanopera
-
hardzsi2
aktív tag
-
DraXoN
addikt
válasz
-Faceless- #15 üzenetére
Elvileg február-március táján jön a DLSS "ellenfél" a driverekbe (hogy, hogyan működik majd azt nem tudom, nem teljesen azonos módszert használ majd AMD, hanem "általános" megoldást a "deep-learning" módszer helyett, cserébe elvileg közel minden játéknál használható lehet, nem csak ott ahol erre a játék fel van készítve).
A broadcasting .. kell az valakinek? Vagy ténylegesen használja valaki? (professzionális szinten, mert aki komolyan steamel úgy tudom minimum külön dedikált kártyája van erre a célra, vagy egy külön számítógép amin átmegy a jel)... mondjuk a radeonoknál elérhető "steaming"-el szórakoztam 1x-2x.. úgy egy éve "kipróbálás szinten"... bár haverjaimat nem igazán érdekelte, a facebookon való "steamre" is csak a nagymamám írt be(ő nem értette) ... persze, nincs külön csatornám, nem is akarok
-
Az NVIDIA által kiharcolt bré in the mouth-on túl a cikk végén egyszerre szomorú és vicces számomra a szerző független tesztre és médiára vonatkozó bekezdése. Olvasás közben beugrott a hazai "közmédia".
-
menpee
aktív tag
Furcsa, hogy a Control-t, a Metro Exodus-t, Fortnite-ot és a Shadow of the Tomb Raider-t is folyamatosan szerepeltetik a dedikált RT/DLSS videóikban, de ha csak a 3080 tesztjüket láttad eddig, akkor nem is csodálom, hogy ilyen a véleményed.
"Na de miért külön videó van rá?" tehetnéd fel a kérdést jogosan. A múltban több csatorna is kifejtette, hogy ha a videójuk 30 percnél hosszabb, akkor jelentősen csökken a nézőszám. Ezek a nagy startok eleve sok infót tartalmaznak, amit bele kell sűríteni valahogy a rendelkezésre álló időbe. A külön RT videók is 20 perc közeliek, mert nem csak felhánynak 1-2 táblázatot a képre és majd megállítod, hanem kifejtik a dolgokat, hogy a témában nem naprakészek is értsék. -
-Faceless-
őstag
AMD nagyon összeszedhetné magát. Semmilyen konkurens nincs akinek lenne bármilyen DLSS, vagy Broadcast ellenfele. Ez jön abból, hogyha egy cég egyedülálló valamilyen téren a piacon. Felültek a magas lóra, és semmilyen következménye nem lesz, mert nincs alternatíva.
Maximum egy hét múlva itt is mindenki el fogja felejteni, és állnak sorba a 3080-ért. Ugyan az mint az Apple ők is egyeduralkodók OSX-en azt csinálnak amihez csak kedvük szottyan, de mindenki félrenéz mert jobbat úgyse tudsz.
-
-
Alogonomus
őstag
Hát Dirt 5 alapján nagyjából egálban van a két kártya RT-ereje, és az adott játékot "támogató" gyártó kártyája teljesít jobban. A még Turing-korszakban fejlesztett (Nvidia által pénzelt) játékokban ezért fut jobban az RT az Nvidia kártyáin, de a 2021-es felhozatalban már nagyjából egál lesz a helyzet.
-
Mikki96
csendes tag
Na, a kedvenc Youtube csatornám a HUB, nem gondoltam, hogy ilyen hamar eldől ez a dolog, az Nvidiának azért ez egy elég nagy face loss. És az előző cikknél voltak emberek akik szerint ez nem is így volt, érdekes. A fanboyság sosem tett jót a fogyasztói érdekeknek.
-
siposz
aktív tag
Kurva jó lett a két cikk egymás felett a képekkel.
-
-vitya-
őstag
NVidia azt szerette volna, ha a szerintük az egyetlen üdvözítő és csak és kizárólagosan jövőbe mutató technológiájukat emeljék ki a tesztekben (RT), elhallgatva, hogy ma a játékok 95%-a még nem használ RTt. A gyártó azt vitatta, hogy a HU miért 90-95%-ban raszterizálásos teszteket csinál, és miért nem RTt.
-
DraXoN
addikt
Azért sok értelme nincs, nincs olyan túl sok RT-s játék jelenleg, jelen pillanatban meg 6db RT-s játék van ami AMD kártyáján is hajlandó elindítani az RT-t. (ha a lista pontos)
[link]
És azok nem valószínű, hogy kaptak egyáltalán optimalizálást AMD-re.. inkább csak már megengedik, hogy azon is elinduljon ez a mód.Amire kíváncsi leszek, az a Far Cry 6, ami elvileg AMD-s cím RT-vel. Hogy az hogy fog muzsikálni a 2 kártyán.. Vajon csavarják-e majd annyira a dolgokat, hogy nv jönnön ki gyengébbnek RT-ben? (ha ez lehetséges)
-
exedoc
senior tag
Hát ezt benézte az NV. Előfordul.
-
Locutus
veterán
Vagy: Közben megegyeztek, hogy miket kellene változtatni a tesztjeiken. Mert azért akárhogy is, de az nvidia észrevételei jogosak voltak, mégha a következménye nem is.
-
jedis
senior tag
Hát ez pont fordítva sült el, mint ahogy azt az NV gondolta. Az NV-nek ez egy nagy presztís vesztés volt duplán is, mert berágott rájuk szinte az egész PC-s társadalom ez miatt, most meg meghunyászkodva bocsánatot kérnek. Ellenben a HW Unboxed-nek meg egy óriási nagy ingyenreklám, és ha lehet ezzel még több presztízst nyertek az egész világon. Nem csodálkoznék, ha rövid időn belül megduplázódna a támogatottságuk/nézettségük. Így még erősebbek, és még befolyásosabbak lesznek.
-
DraXoN
addikt
Ide jöhet a szokásos: "amikor visszanyal a fagyi" megjegyzés?
Egyébként nem tudom, hogy gondolták... manapság erős a közösségi média vizhang egy-egy ilyen esetben, inteltől tanulhattak volna, ott is volt már ilyen miatt "visszatáncolás".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest