- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
válasz
#56573440 #70 üzenetére
Csak elég lenne, ha nem szarnák le a gamereket, akiknek a kártyák készültek, és nem néznék őket totális idiótáknak
De igen persze elfogadtam, hogy így működik. Nem fogok dacból és sértődöttségből inkább Legozni.Driverből RT pontokat gyűjteni, nem is rossz ötlet
Majd beváltani igény szerint kedvezményre / + fpsre -
wattafaka
senior tag
válasz
#56573440 #67 üzenetére
Petíció, mondjuk.
"NVidia, ne legyél kretén. Légyszi."
6 millió aláírással.
De ezt csak így hirtelen mondtam, nem gondoltam végig.
Amit igazából akartam közölni, hogy valószínű a felhasználók sírása nem lenne ennyire figyelembe véve. Lásd ahogy a kártyákat is inkább a bányászoknak adták. -
Alogonomus
őstag
válasz
#56573440 #49 üzenetére
Steve is mesélte, hogy tiltotta már le őket átmenetileg az Nvidia korábban is, az RTX 2060-at említette ezzel kapcsolatban. Valószínűleg megbeszélték a színfalak mögött, és az Nvidia visszavette őket a központilag engedélyezett tesztelők közé.
Egyedül a levél szövegezése volt felháborító. Linus jól fogalmazta meg, hogy így a maffia fogalmaz. -
Zanik
addikt
válasz
#56573440 #37 üzenetére
Én JTC videóját néztem először, onnan mentem át LTT csatornára, és csak lestem hogy miket káromkodott a WAN videóban.
Linus - bár kissé talán túl érzelemdúsan - de jól elmondta, hogy nincs gondja az RTX-szel vagy a DLSS-sel, és attól még hogy nem tetszett az Nvidia-nak ahogy a HU tesztelte a kártyáját, ez a levél nagyon-nagyon nem oké.
Elsőre meglepő is volt számomra, hogy Linus és Jason így kiálltak egy kvázi konkurensük mellett. De jobban belegondolva, nem tehettek mást, hisz nekik ezen múlik a kredibilitásuk.
Linus még meg is jegyezte, hogy az idióta fanboyok álma teljesült ezzel a levéllel, akkora öngól.Nem értem az Nvidiát. Tök jó termékeik vannak, uralják kvázi a piacot (még ha most kicsit fel is jött rájuk az AMD), és akkor ilyen amatőr dolgokkal vágják maguk alatt a fát mint a paper launch meg most ez a levél. Nem értem.
-
Kansas
addikt
válasz
#56573440 #37 üzenetére
Azért ha eddig nem láttad volna, nézd meg Jay videóját, ott elmondja, hogy ő is termékmegjelenésenként kerül fel-le a shitlistre/-ről... pedig neki is van vagy 3 millió subscribere...
-
Yeffy
veterán
válasz
#56573440 #26 üzenetére
nemreg neztem meg en is, nagyon jo kis video, csak lestem, mennyit fuck-ozott, latszik, h felbasztak.
teljesen jogos volt, a cikkhez meg: ciki. igy jar az, aki mindenhatonak kepzeli magat.
meg jo, h vannak tokos tesztelok, akik nem hagyjak magutat becsicskitani. tobb ilyet kene latni az elet minden teruleten.
bar az sem lepne meg, ha a hatterben megegyeztek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Renault, Dacia topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest