- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wattafaka #72 üzenetére
"Csak elég lenne, ha nem szarnák le a gamereket, akiknek a kártyák készültek"
A kártyák annak készültek akik fizetnek érte
Ha én nézegetni akarom a falra kitéve és ezért fizetek akkor pl nekem is. Ezért hoztam a konzolos példát, azt nem bányászok vették hanem nepperek. Szerinted nem ugyanez lett volna ha nincs eth meg társai?
A gyártót egy dolog érdekli, hogy amit gyárt az el legyen adva és ki legyen fizetve. Hogy a vásárló gamer e, és ha igen ki szerint az, az már az ő szemszögéből egy sokadrangú kérdés. Ehhez a teljes láncot központilag kéne koordinálniuk, ami valljuk be picit irreális. Nem biztos hogy nevetnénk ha az iponban vásárlás előtt egy background check-et tolnának és várni kéne fél évet nv jóváhagyásra, hogy van e bármilyen coinod, mennyi játékidőd van steam-en, etc...
Jut majd mindenkinek akinek annyira kell, előbb vagy utóbb.
-
törölt tag
válasz
wattafaka #68 üzenetére
"Amit igazából akartam közölni, hogy valószínű a felhasználók sírása nem lenne ennyire figyelembe véve."
nem vagyok ebben teljesen biztos, de ez így valóban hatékonyabb fellépés volt."Lásd ahogy a kártyákat is inkább a bányászoknak adták."
Az a baj, hogy ezzel meg a gyártó mit tud kezdeni? A konzolokat nem botoknak adták? Vagy csináljon driverből egy raglistát az nv, hogy ki mennyit gamel, és milyen gyakran vált kártyát, mennyire lojális a céghez? A usered alatt meg mindenféle pontokat kapsz érte, amik alapján sorban állhatsz az újért megjelenéskor?
Értem a problémát, de a gazdaság így működik, és ahogy látom egyre durvul a helyzet...
-
törölt tag
válasz
wattafaka #65 üzenetére
"Bár itt sem a felhasználók véleménye számított."
Ezt lerajzolnád hogy képzelted? Valami olyasmi kellett volna, hogy nv kiad egy szavazó progit ami megnézi hogy rtx képes e a géped, és ha igen, akkor megmondhatod hogy küldjenek e a srácoknak még vga-t vagy sem? Vagy hogy szeretnéd a felhasználók véleményét egy gyártó-tesztelő közötti viszony rendezése kapcsán figyelembe venni?
-
törölt tag
-
törölt tag
Mert erre nem volt valszeg ilyen reakció eddig. J2C videójában is mondja, hogy őt is szedték le tették vissza, de pl ő AIB-t említ hogy arról jött megoldás. Valszeg miután az nv letiltotta elment asus vagy kitudja kihez hogy akkor tőletek kéne majd kártya mert nv nem ad, erre a gyártó beszólt nv-nek hogy ne vicceljetek már srácok. Ahogy azt is említi hogy helyenként sorról sorra telefonon végigvették vele hogy mit és miért mondott, kb számonkérés jelleggel... Ő pl nem csinált ebből yt videót hogy kiborítsa a bilit. Bár lehet hogy jobban járt volna az egész ipar vele.
Ki tudja hány oldallal és youtuberrel játszották el ezt, csak most sikerült egy kicsit túltolni, és nem "házon belül" csöndben megoldani, így megborult a bili, és kiborult pár csontváz a szekrényből.
-
törölt tag
Nyilván felbszták, mert ez ahogy mondja is kb üzenet az egész iparnak. Égéstér új részében is ezt fejtegetik Karottáék csak a COTY kapcsán, hogy mennyire szomorú ez a fizetett, irányított influenszer szócső világ.
Szerintem nem igazán lett volna értelme bármi mással megelégednie a HU-os srácoknak mint a bocsi akkor vissza minden. A "nagyok" kb egyként kiálltak mellettük, innentől egy háttéralku csak hiteltelenné tenné őket ha kitudódik a nézők, olvasók körében, és onnantól vége a bulinak. És előbb utóbb úgyis kitudódik, legkésőbb a tesztekből...
Nekem nem az tetszik igazából, hogy az nv benézte, mert pont nem érdekel se az nv se az amd se az intel, hanem hogy a mai világban van ilyen szintű azonnali "összefogás" akár az iparági szereplők "nagyjai" között is, akik ugyanúgy félthetnék a seggüket, a pénzüket, a mindent is. Jó... Nyilvánvaló hogy egyik gyártó se mondhatja egy Linusnak vagy társainak azt, hogy ezért a videóért meg akkor te is bekerültél a virgácsos listára k*cs*g, mert túl nagyok már, de na...
-
törölt tag
Ez borítékolható lépés volt. Az nv ahogy a politikusok is néha elfelejtik, hogy nem 1884-et írunk, itt az internet, és milliónyi embert gyakorlatilag azonnal el lehet érni.
Abban a pillanatban hogy Linus kihozta a videót a témáról, mennyiségi F*ck kíséretében úgy küldte el őket a pcsába ahogy még kb senkit, és mondjuk még igaza is volt, semmilyen más lehetőség nem volt maz nv fegyvertárban.Teljesen mindegy hogy kinek volt igaza a teszteléssel kapcsolatban, nem is az a para az egészben, hanem a maffia módszer, amivel kvázi zsarolni próbáltak. Ha azt mondják hogy bocsi, én cuccom, és neked nem adok mostantól mert nincs elég akkor semmi se történik. Így viszont belenéztek a pofonba csúnyán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest