Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #24 üzenetére
hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt
(nem feltétlen szó szerint
)
a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre
kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.
ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
- EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alattititán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
- Heroes 4
- Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul
- Sins of a solar empire - szépen fut.
- Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpeccpu meg elbírja
- Freelancer - szépen fut.
- Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie486-os majdnem elég neki
- Avencast - szépen futüdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hardcore café
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest