- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
válasz
BlueAthlon #24 üzenetére
hi szép leírás és hasznos is a lényeg hogy mielöt karit vesz az ember rendesen megkell nézni mi is lapul a hütő alatt
(nem feltétlen szó szerint
)
a lényeg hogy mostanában nem tervezek gépet venni hisz az infomból kiderül hogy még egész korrekt gépem van melyre a megkímélt jelző is erős tulzás hisz immár 2 hónapja vagyok tőle 1500 km-re és ezidő alatt kb 2 szer kapcsolta be egyik testvérem kis netezésre
kb a tendencia is ez hogy 3 hónapból 2,5 -et távol vagyok tőle.
ha veszek valamit akkor az egy Gamer noti mert a cégesre nem illik nagyon sok gamet pakolni és persze az intel szutyok amit igpnek csúfolnak benne semmire se elég.
bár akad kissebb listám arról mikkel bírkózott meg már sikeresen:
- EVE online klasszikus graffal, bár 20-30 fps és fleet battle-ben 10 alattititán elöbb elpukkant mint rákattinthattam volna (najó meg mert 300-an lőtték mellettem)
- Heroes 4
- Neverwinter Nights - bár ez érdekesen indul el párszol nógatni kell mielött télleg elindul
- Sins of a solar empire - szépen fut.
- Baldurs Gate I+II - softveres 3D-ben pöpeccpu meg elbírja
- Freelancer - szépen fut.
- Master of Orion 2 - csak mert minden gépemen fent kell lennie486-os majdnem elég neki
- Avencast - szépen futüdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
-
Borgi
aktív tag
hi
hmm szép kis lapka, e köré el tudnék képzelni egy kis iróasztali "díszt" amelyről kutya meg nem mondaná hogy jéé ez hajtja azt a böszme LCD-t a falon és főleg ilyen jól?
45W os x2-őt bele, meg 2 giga memot és már mindent elfuttat (persze játékokat igen kompromisszumos beállításokkal).1080i-t v p-t franc tudja melyik a jobb szerintem elvisz simán ha más ne ma proci is elég hozzá
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ford topik
- Napelem
- Yettel topik
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest