- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Mit csinálna az ember? Bármit, pont ez a lényege. Olyan dolgokra képes amire a scripttábla nem. A kamion az nem annyi hogy beülsz azt nyomod a gázpedált.
Olyan nem lesz a közeljövőben hogy a kamionok menjenek maguktól, nevetséges automatika egyébként is (bomb has been planted) -
bitblueduck
senior tag
szerintem nem katonai szoftverekre, meg marsjárókra gondolt a fórumozó, hanem ami az átlagember arcába van tolva. windows, android, facebook, skype. és ha valaki ezeket használja látja, hogy van probléma bőven.
és akkor persze hibás, de nem logikátlan következtetés, hogy az önvezető autókban se bízzunk. -
Somatom
veterán
Ez a mai EU -ban már csak legenda. Nincs már 30 órát vezető, román kamionos. Korongos autó már nincs nemzetköziben és "mágnesezésről" sem hallottam évek óta. Pár éve nálunk (német cég) is voltak túlvezetések, de sikerült olyan mértékre emelni a büntetéseket, hogy már a német cégeknek sem éri meg. Sztem az érvényben levő szabály is túl sok munkaidőt enged meg. Inkább abból kéne kicsit visszavenni. Én egyáltalán nem engednék napi 15 órás munkaidőt, mert magamon is érzem, hogy sok.
-
Somatom
veterán
Valaki írhatna már egy szoftvert, ami télen felmászik a pót tetejére és letolja róla a havat! Az önvezető ezt vajon hogyan oldja meg? Mielőtt vki fűtőszálat emlegetne, szólok, hogy több, mint 30 négyzetméternyi felületről van szó. Annyi energia összesen nincs a kamionban. Tudok még pár ilyet, amikre még szoftvert kéne írni.
-
mcnab
csendes tag
Na idefigyelj te húsz kilós kocka gyerek, isten ments, hogy valaha kibújj a számítógéped mögül, mert összeomlana a szaros képzelt világod és még a végén öngyilkos lennél. Ha akkora tudásod lenne mint arcod akkor épp egy másik galaxis felé tartanánk neked köszönhetően.
Mindenki hülye csak te vagy helikopter, mi faszt képzelsz magadról gyökér.
-
Rinocerosz
őstag
Miért véded ennyire ezeket az önvezető járműveket? Csak azért, hogy sci-fi világban élhes?
Nem mindenki programozó. Engem is érdekel a weblap készítés, de még ezzel is küszködök nem még egy c#-al.
Mindenkiből programozót faragnak majderősen kétlem.
(Abban reménykedem még ez a cnc programozói szakma kitart életem vegéig
)
-
greenmeister
tag
Kötöttpályás dolgokról írsz. Ezek az egyszerűbben leírható rendszerek. A közút sok változós. Pl felázott földútra, traktornyomos útra szerinted mennyivel fordulna be egy önjáró autó. Elakadna meg szétszedné a kocsi alját. És ez csak egy példa. Kismillió dolog lenne még itt ami az emberi tudást veszi alapul mert az rugalmasabb mint egy leprogramozott rendszer.
-
-
sb
veterán
És akkor a vezetni nem tudók valamint a mindenki mást leszarók népes táboráról még nem is beszéltünk.
A kétkedőknek:
Nyilván más szint egyébként az autonóm vezetés, mint pl. bármilyen repülési automatizmus, de azért azok se sűrűn esnek le és elég sok minden automatizálva van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest