- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Mint már mondtam, ha nem szakad, akkor lehet az SNR margint 10%-onként csökkenteni addig, amíg a "Path" melleti résznél nem látsz letöltési irányban 18.300kbit/s-ot. Az a vonali maximum egy 15megás előfizetésnél.
Én beállítanék a helyedben 60%-ot, aztán ha nem szakad, akkor 10%-onként csökkentsd, majd figyelj hogy szakad-e. Amíg nem szakad, addig lehet menni lefelé.
Dchard
-
kokszi75
csendes tag
Tökéletesnek néz ki a vezetékelésed(feltéve,hogy végig ilyen a falidobozig).Normális 1x4 pvc sodrott erű a modemig.Az egész külső hálózat is ilyen érnégyesekből felépített kábeleken fut a központig.Piros érpár a vonal,feketeszürke megy vissza a készülékig.Ami zavaró lehetne az a lapos készülékzsinór,de mint írtad az csak 0.5méter.A kép jónak néz ki,de ennek elemzését meghagynám inkább dchard-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest