- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
kokszi75 #313 üzenetére
kokszi75:
A németeknél például ezért (és még sok más dolog miatt) árnyékolt a telefonvezeték. Ott ilyen nem fordulhat elő (megfelelő földelés mellett persze).
A másik dologra azt tudom mondnai, hogy vonalvizsgálatot csinálni vonalvizsgáló műszer nélkül nem lehet (legalább is szakszerűen semmiképpen sem), márpedig az SM50B + 360R az nem vonalvizsgáló műszer, bár sok kolléga még ezt sem használja. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán értik-e, amit látnak.
Azért nem általáosítok, mert vannak azért elhivatott, műértő telefonszerelők is, például akitől a 360R T1-et kaptam, ő használja az én szoftveremet + DMT-t vonalmérésre, és láthatóan a fontosabb paraméterekkel azért tisztában van. Az SM50B-hez képest azért így jóval részletesebb információkhoz jut.
Persze ha adott vivőn van periodikus zavartatás, akkor ott nincs mese: spektrumanalizátorral ki kell menni és addig mérni a vonalat, amíg a hiba elő nem jön, ha pedig megvannak a hibás vivők, ki kell őket zárni vagy a modemben, vagy a PSD maszkolással.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest