- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
#35434496 #125 üzenetére
Ésszerű logika. Ha most gyorsabb is az nVidia, a Mantle miatt nem lesz már. És egy 2 GPU-s szörnyeteg jó hogy elfogja verni alatta, már miért ne?
Ez olyan, hogy melyik a gyorsabb, R9 290X vagy 2db 780Ti. Na vajon?
De első kommentben leírtam a véleményem róla: Persze, oldjunk meg mindent erőből, nem ám tudásból.
-
imibogyo
veterán
válasz
#35434496 #110 üzenetére
Egyrészt nem kellene flood-olni a topikot. Másrészt felhozod, hogy NV vs. AMD lett a topikból miközben te vagy itt az egyik legnagyobb hangulatkeltő.
A kártyák sebességére meg annyit, hogy az AAA címekben látható FPS értékeket átlagolva a legtöbb esetben hangyaf......i a különbség adott kategóriájú és korú kártyák között. Hetente, havonta változik, hogy épp melyik a jobb összesítésben. Persze vannak kiugró játékok, de ez igaz egyik és másik oldalra is.
Arról nem is beszélve, hogy árat valahogy soha nem tesznek hozzá az emberek a gondolatmenetükhöz (te sem). Jelenleg ár/érték arányban átlagosan az AMD a jobb (egy-két kivételtől eltekintve). Cseszhetem, hogy adott kategóriában az NV kártya mondjuk 5-10%-al gyorsabb, ha közben 50% plusszot hagyok ott a kasszánál (sarkítás, csak példának írom, mielőtt.......). Anno például azért vettem 7970-et, mert az ASUS 7970 DC2 TOP 114k-ért volt, miközben a másik kiszemelt GTX 680 DC2 TOP 148k. Teljesítményben ugyan valamelyest jobb volt a GTX, de azért messze nem érte volna meg ezt a durva felárat. Előtte viszont azért volt GTX 570-em, mert éppen aktuálisan az érte meg jobban, ahhoz jutottam hozzá jutányos áron bolti akción keresztül.
Az pedig vicces (és ez nem neked szól), hogy itt a hangerőre is úgy hivatkoznak sokan, hogy NV, vagy AMD és nem konkrét márkára és típusra. "Vettem egy hangos kártyát, AMD volt, fujjjj az összes AMD-re." Ezt eléggé korlátolt gondolkodásnak tartom. Nekem volt az elmúlt évek alatt jó pár videokártyám (talán 14-15 darab) és mind a két oldalon bőven voltak köztük halkak is baromi hangosak is. Az aki meg azonnal rácuppan egy referencia kártyára miközben tudja, hogy a későbbiekben nem fog rá venni sem vízhűtést, sem 3rd party hűtőt, az meg is érdemli. Előre tudható, hogy a "gagyi" referencia modellek után nem sokkal jönnek a komolyabb hűtővel szerelt, vagy akár kicsit át is tervezett példányok sokszor majdnem gyári áron (az én esetemben 7970 stock 105k volt, 7970 DC2 Top 114k) és legtöbbször még hetekről sincs szó amit ki kellene bírni a vásárlással. Innentől kezdve eléggé user error, ha valaki ilyenből bevásárol, majd panaszkodik a hangjára.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#35434496 #107 üzenetére
http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Palit/GTX_780_Ti_Jet_Stream/9.html ttp://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/29049-gigabyte-geforce-gtx-780-ti-ghz-edition-im-test.html?start=11 Érdekes akár melyik oldalt nézem gyorsabb a ti kivéve az egyetlen amd elfogult guru3d-t.
-
mcwolf79
veterán
válasz
#35434496 #103 üzenetére
Vedd le a zöld szemüveget és láss!
(bár ezt neked hiába mondom, mert rá van nőve a füledre)
[eszerint a 290X 5fps-t,a teszt alanya pedig 15 fps-t ver a 780Ti-re]Ja, bocs. Ahol jobb az AMD ,az csak lefizetett oldal lehet
Az előző kommentedre (AMD vs NV lett a hírből) csak annyit, hogy te vagy VGA fronton az egyik főTroll, úgyhogy a helyedben inkább csendben maradtam volna.
-
dergander
addikt
válasz
#35434496 #101 üzenetére
ácsi ácsi , ezt nem én írtam ezt a cikkbe van hogy megmutatja az nv hogy dupla GPUval és DXel jobb lesz mint a 290x... évek tapasztalata,ahol nvidia logó volt ott mindig az a kártya volt jobb,stabil.
Nem nem a logó alapján hanem mire fejlesztik,ergo most az AMD van toppon,bár volt érdekes eset pl a metro ahol nv ellenére amd jobb volt de ez más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest