- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
imibogyo #111 üzenetére
Annyiban nem értek egyet, hogy az NV kártyáknál a ref példányok hűtése is bőven vállalható.
Nekem volt pár ref NV kártyám, de mind bőven a tűréshatár alatt volt hangban. Ez ahogy a teszteket és fórumokat olvasom az AMD VGA-kra nem épp jellemző.
Legutóbb NV-ből volt 570-em, 680-am és 780-am, de ha nem lett volna alapból víz a gépben nem raktam volna rá blokkot, elég lett volna a ref hűtés.
Ez van: az AMD ref hűtései hagynak kívánni valót maguk után. A 290 borzasztó volt, számomra elviselhetetlenül üvöltött. Az órajel ugrálásáról nem is beszélve. Ha egyedül élnék valszeg nem zavarna annyira (füles), feljebb venném a ventit,és akkor nem downclock-olna.De családos emberként nálam nem volt pálya a ref hűtés. Elkerülhetetlen volt a víz a VGA indulásakor.
Persze a custom hűtésű kártyákkal más a helyzet.Annyiban (is) egyetértek, hogy ár/értek arányban egyértelmű győztes az AMD. Amennyiért eladtam a használt 780-at + vizesblokkot,annyiért megvettem a 290-et blokkostul
-
mcwolf79
veterán
válasz
#35434496 #103 üzenetére
Vedd le a zöld szemüveget és láss!
(bár ezt neked hiába mondom, mert rá van nőve a füledre)
[eszerint a 290X 5fps-t,a teszt alanya pedig 15 fps-t ver a 780Ti-re]Ja, bocs. Ahol jobb az AMD ,az csak lefizetett oldal lehet
Az előző kommentedre (AMD vs NV lett a hírből) csak annyit, hogy te vagy VGA fronton az egyik főTroll, úgyhogy a helyedben inkább csendben maradtam volna.
-
mcwolf79
veterán
Érdekes nézni az NV "kínlódását", hogy lenyomja az AMD karikat,és bebiztosítsa az első helyét asztali VGA fronton.
Először a szétOC-zott 780 variánsok, most meg a dupla GPU-s kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Word topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest