- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
válasz
#35434496 #101 üzenetére
ácsi ácsi , ezt nem én írtam ezt a cikkbe van hogy megmutatja az nv hogy dupla GPUval és DXel jobb lesz mint a 290x... évek tapasztalata,ahol nvidia logó volt ott mindig az a kártya volt jobb,stabil.
Nem nem a logó alapján hanem mire fejlesztik,ergo most az AMD van toppon,bár volt érdekes eset pl a metro ahol nv ellenére amd jobb volt de ez más kérdés. -
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #85 üzenetére
Így jártál,most mehetsz és vehetsz egy 2GPU-s NVidiát mert az már lesz olyan erős kártya mantle alatt
Most egy user hibáért nemkell leírni egy kártyát,örülj neki hogy az nvidiád jó,csak kitudja meddig
-
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #76 üzenetére
Nemis Referencia kártyát kell venni,egyszer volt nekem ilyen nvidiába és az is hangos volt. Van azért ittis ottis hangos kártyák.
Most milyen jól jártál pár 3D mark eredményed megugrott a BF4 és pár játék meg 3-4FPSel nagyobb persze majdnem duplapénzértAz a helyzet hogy akinek NV kártyája van,az most menti őket,pedig 2GPUs kártya 1 ellen aztán nagy dolog,ha 1GPUs nvidia halk,majd a 2GPUs nvidia hangos lesz
-
dergander
addikt
Tiszta szégyen 2 GPU kell hogy megverjen egyGPU-s Radeon-t ez még viccnek is rossz,és még ezzel akarják elhihtetni hogy a DirektX is van olyan jó ?
Az év legnagyobb vicce
Megkell érteni az Nvidiának is a direktX felejteni kell,ott a mantle forráskód lehet nekik is használni,a fostos DirektX miatt kell évente új videókártyát venni.
Pár játékfejlesztő rááll a mantlera akkor egy középkategóriás kártyán bőven játszható lesz a játék,míg Nvidia fronton DXbe kell 2x olyan árú kártya.Ki se mertem volna ezt jelenteni az NV helyébe hogy csinálok egy jobb kártyát a 290xtől ,ami 2GPU-s (Úristen még mindig a nevetőgörcs kerülget)
Előbb utóbb az nvidia is fog falatozni abból a mantle kódsorból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest