Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Nem talált, van köztük S3 tulaj is, úgyanúgy szidja. Ettől még az alsó szegmensben már csak presztízsből sem lenne szabad használhatatlan telókat kiadniuk.
helixP: Csak az elmúlt 1 hónapban láttam legalább 6-ot, privátban elküldhetem a linkeket ha gondolod
Viszont én adok az ismerőseim véleményére, és rajtuk keresztül volt is lehetőségem kipróbálni több telefont és tabletet. Az android nyitottsága annak hasznos, aki kihasználja (vagy előszeretettel torrentezik
), következő telefonom is marad Androidos, bármilyen jó tapasztalatom is van az iOS-sel az iPad révén, 50-től többet nem fogok telefonra költeni juszt se.
-
Agrippa22
tag
Konkrétan melyik miért nem igaz?
Nem ömlenek a Samutól az Apple fikázó reklámok az utóbbi hónapokban?
Nem az Iphone-ról nyúlta a Galaxy kinézetét többek között a Samu? (Erről mintha bírósági ítélet is lenne)
Esetleg csak úgy mondom, hogy nem is Samsung telefont veszek a héten?
Az ismerőseim nem is tartják sorscsapásnak a Samsung telefonjaikat, csak úgy mondják?Dottore: Van különbség a között, hogy valaki csinál egy-két ilyet, vagy hogy orrba-szájba ezt tolja. Ettől függetlenül nem szeretem egyik féltől sem, ha a másikat ócsárolja.
-
Agrippa22
tag
A Samsung "kampánya" végleg átment szánalmas vergődésbe.
Évek óta habzó szájjal fikázzák az Apple-t és a termékeit (ami vicces annak tükrében, hogy róluk másolták az egész Galaxy szériát), ahelyett hogy a sajátjukkal foglalkoznának. Engem ezzel speciel pont eltántorítanak attól, hogy pl. az ő tabletjüket válasszam az Ipad helyett.
(És akkor még nem is szóltam arról, hogy a környezetemben, akinek Samu mobilja van, az sorscsapásnak tartja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest