- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Agrippa22 #54 üzenetére
Próbálj ki, akkor mondjuk egy S5-öt meg egy galaxy tab S 8.4, árban is ezek vannak pariban az iPhonokkal. Hidd el ezek teljesen jól használható eszközök, mondom ezt i5s tulajként. Ja és az i5s előtt galaxy S4-et használtam, szintén tökéletesen meg voltam vele elégedve. El kéne már engedni ezt a lassú , szar fos samsung telefonos fikázásokat. Max tényleg a filléres alsó szegmensben lehet ezt kijelenteni, de ne ezt hasonlítsuk már az iPhonokhaz meg az ipad-ekhez
(#56) tomboy0013: Semmi gond nincs a droid rendszerrel , csak a felső kategóriából kell választani hozzá telefont és remekül fog működni... Mondjuk páromnak 90 k -ért vettem 2 hete LG G2 minit , ami nem egy horror összeg, és szuperul működik a telefon, nagyon meg van vele elégedve!
-
Zolik
senior tag
válasz
Agrippa22 #23 üzenetére
Itt kő kemény kereskedelemről van szó, ez nem az üdv hadsereg és nem is a vöröskereszt.
A reklám nagyon jó lett és nem kell félteni az almát ha tehették volna ők is ugyan azt eljátszák fordított esetben!!! A samsung csak tényeket közölt és megvédte azt, hogy ők be merték vállalni a dolgot míg az apple végig fikázta őket ezért! (negatív reklám)A szánalmas vergődésről inkább az almát kéne megnézni, akik kiadtak 1 év alatt egy iphone 5 2.0-át meg egy műanyag iphone 5öt ugyan olyan áron mint a sima 5ös. Nem semmi!
-
-
Dottore
addikt
válasz
Agrippa22 #42 üzenetére
Évekig ezt nyomta az Apple. Nem egy két. Mindegy is.
Ám ha már mindegy, azért azt sem szabad elfelejteni, hogy bírósági ítélet csak az az amcsiknál van ebben az ügyben. Európában hamar rövidre zárták.
Másrészt meg szerintem meg pont annyira nyúlta a Samsung a dizájnt, mint amennyire inspirálódott mondjuk Johnny Eve a Brauntól. -
Dottore
addikt
-
válasz
Agrippa22 #23 üzenetére
Nálunk az egész családban (Após-anyós-Sogi) mindenkinek S5 telefonja van és miránk néznek furán, hogy nekem egyenlőre iphone van, a feleségemnek meg z1 compact.... így valószínűleg-e két vonal közül választok majd... Z2/3 vagy note3/4... Jah és mindenhol fennhangon hirdetik, hogy csak a samu... még jó hogy okos tv-ből is Lg-t vettünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged