Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Nem talált, van köztük S3 tulaj is, úgyanúgy szidja. Ettől még az alsó szegmensben már csak presztízsből sem lenne szabad használhatatlan telókat kiadniuk.

helixP: Csak az elmúlt 1 hónapban láttam legalább 6-ot, privátban elküldhetem a linkeket ha gondolod
Viszont én adok az ismerőseim véleményére, és rajtuk keresztül volt is lehetőségem kipróbálni több telefont és tabletet. Az android nyitottsága annak hasznos, aki kihasználja (vagy előszeretettel torrentezik
), következő telefonom is marad Androidos, bármilyen jó tapasztalatom is van az iOS-sel az iPad révén, 50-től többet nem fogok telefonra költeni juszt se. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont én adok az ismerőseim véleményére, és rajtuk keresztül volt is lehetőségem kipróbálni több telefont és tabletet. Az android nyitottsága annak hasznos, aki kihasználja (vagy előszeretettel torrentezik