Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Nem talált, van köztük S3 tulaj is, úgyanúgy szidja. Ettől még az alsó szegmensben már csak presztízsből sem lenne szabad használhatatlan telókat kiadniuk.

helixP: Csak az elmúlt 1 hónapban láttam legalább 6-ot, privátban elküldhetem a linkeket ha gondolod
Viszont én adok az ismerőseim véleményére, és rajtuk keresztül volt is lehetőségem kipróbálni több telefont és tabletet. Az android nyitottsága annak hasznos, aki kihasználja (vagy előszeretettel torrentezik
), következő telefonom is marad Androidos, bármilyen jó tapasztalatom is van az iOS-sel az iPad révén, 50-től többet nem fogok telefonra költeni juszt se. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Viszont én adok az ismerőseim véleményére, és rajtuk keresztül volt is lehetőségem kipróbálni több telefont és tabletet. Az android nyitottsága annak hasznos, aki kihasználja (vagy előszeretettel torrentezik