- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
erdey_a
addikt
nincs ilyen összefüggés... az ilyen bundás dolgokat egy kis olajsprével / olajos ecseteléssel érdemes kezelni, aztán hadd szóljon.
aldis csirkecsíkot sütöttem múlt hétvégén, arra sem írják, hogy sütőben/ airfryerben készíthető, és még lekenni is elfelejtettem
de teljesen jó lett
-
Voice24
őstag
Tudom ajánlani mindenkinek ezt a fűszerkeveréket. nagyon finom: [link]
Mi csirkemellel próbáltuk, nagyon bejött. Én csak félbevágtam az egész mellet, jócskán beszórtam ezzel a fűszersóval, majd kis pihentetés után ment a sütőbe. 12 perc 200 fokon, majd 18 perc 140 fokon, és isteni a végeredmény. Én egyszer mindkét hőfokon megfordítottam, de szerintem anélkül is jó lett volna. -
Soulfly842
addikt
Nincs egzakt szám, csak a tapasztalat.
Hasábburgonya esetében én inkább azt mondom vagy öt percenként inkább kicsit forgasd meg a hasábot mint egy serpenyőben. Látni fogod az elkészülését ahogy halad. S a hasábburgonyát ki mennyire szereti roppanósra nagyon nagy a szórás.
Hhúsok pl, ha megfelelő a vastagság pl gyorsan elkészülnrk és szaftosabbak is maradnak belül akkor is ha kívül szépen sülnek. Csirkemellnél pl látványos a különbség és hamar elkészülnek és sok múlik a vastagságon. Egyelőre inkább a saját tesztelés lesz a perdöntő szerintem. Nem lehet ilyen egzakt számot mondani olajsütőhöz képest. Más a hús, más a krumpli stb-stb.
-
peternac
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged