- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulter
csendes tag
válasz
littlemole #26 üzenetére
Ja bocsi, nem jártam utána az áraknak, és úgy emlékeztem hogy ez a TT 45-50 körül van, és azt is az én házam árához viszonyítottam (100€ se)
De így igazad van, így tényleg jobbat ajánl a TT az 1200ashoz képest...
De azért mutass 10K körül jobbat a 300as Antecnél... Az se sokkal gyengébb sok tekintetben... Ja meg a Cable elvezetés azért itt egész jó (nem tudom a TTben milyen, csak írtad hogy gond van az elvezetéssel) nekem a 88gt bőven elfér, úgy hogy az előtte levő tok teli van vinyókkal (3db)..
Mondjuk a 88gtxet is próbáltam, és azzal azért már tényleg szoros volt a helyzetde szerintem meg lehet oldani...
-
Fulter
csendes tag
Az a ház amit belinkeltél az azért drágább kategória!
A vinyó parák meg nem léteznek, mert mind3 antec játékosháznak azok a ventik elől egy tokot takarnak, amiben 3 vinyó lehet, és előrefele lehet kihúzni... Tehát a nagyméretű kártyák mellet is könnyen cserélhetők.
A hang az tényleg kicsit nagyobb a kelleténél, de ugye szabályozással elkerülhető a hangzavar...
Szerintem árkategóriájukban a legjobb házak egy erős tuningos konfighoz... Nekem is a 900 vanBár a 300 meg nagyon olcsó, és nem sok dologban marad le (10K)...
Antec rulezz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest