Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• littlemole

őstag

válasz Fulter #27 üzenetére

A hét végén vagy a jövő hét elején érkezik meg a thermaltake ház. Addig nem tudok gyakorlati tapasztalatot mondani róla.

Most egyébként egy ilyen házam van.
    [link]
    Majd 4 éves lesz a ház. Az elsők között volt amiben 12cm es ventiket kezdtek használni. Az ára 50 Euró volt amikor vettem. Ami szinte best buy.Most se rossz, de ebben már tényleg szűkösen férek el.
    Főleg a winyók környéke, ahogy írtam. Kábeldzsungel. Nagyobb kártyát a 7800GTX nél meg bele se tudnék rakni.
    Szóval hamarosan költözés. :C

• littlemole

őstag

válasz Fulter #24 üzenetére

A thermaltake ház 150 Euroba kerül (ennyiért vettem). Szóval attól függ honnan nézzük a drágábbat.
    Ha a minimum árát nézzük az Antecnek (130 Euro ) akkor csak egy kevéssel drágább, ha meg a tetejét(170 Euro) akkor megint ugyanannyival olcsóbb.

Megnéztem egy online boltban is, ahol lehet egyáltalán kapni az Antec 1200-at.
    Ott pontosan ugyanannyi (150 Euro) mint a thermaltake. Ezért az árért szerintem a thermaltake jobb ár/érték arány. Többet nyújt mint az antec. Szerelhetőségben, belső hely tágasságában.
    Dehát kinek a pap kinek a papné.

A winyóhely nemcsak a kivételnél számít. A mostani házamban a 7800GTX tápcsatlakozójától éppencsak befér egy vinyó arra a helyre. Kicsit feszül is a kábel.
    Légáramlat szempontjából nem mellékes mennyi kábel tömörül egy helyen.
    Elég nagy a tumultus azon a részen most nálam. Pedig Összesen csak 3 winyó van a gépben. Ez a mennyiség szerintem manapság átlagosnak mondható.

Új hozzászólás Aktív témák