- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
és Atomantiii
A törzsolvasói játékok mindig ilyenek, keresgélősek, szivatósak, akinek nem jön ez be, annak nem kötelező játszania, gondolom senki mellett nem áll ott Bog egy pisztollyal.
Vannak most is nehezek, de sok kérdés egy kis logikával simán megoldható, akkor is ha nem olvasol minden cikket, meg nézel minden videót.Szoktak lenni szponzor játékok, ott meg mindenki azért szokott problémázni, hogy túl könnyűek a kérdések, meg hogy 5 perc alatt megvan mind a 10 kérdésre a válasz.
Nahh, pont megelőzőtt.
-
-
draco31
veterán
Én sem emlékszem ilyenekre, mindent keresgélni kellett eddig. Egyre emlékeztem csak, mert egy korábbi kérdés miatt elémkerült.
Pl. a Youtube csatornára is 2 napja iratkoztam fel, előtte csak néha elémkerült 1-1 videó amit megnéztem.
Szóval én sem vagyok mindennapos itt, vagyis csak a fórumon. -
-
-
Atomantiii
addikt
Oké, hogy szívatós, de azért nem várhatják el, hogy az összes videót végignézzük 1-2 nap alatt amit az évek alatt csináltak. Mert oké, van amire lehet emlékezni, ha belenéztél korábban, de már tényleg kezdik túltolni. Mondjuk nem mintha bármelyik nyeremény is felkeltette volna különösebben az érdeklődésemet, csak a játék kedvéért keresgéltem eddig, de lassan feladom én is.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest