Új hozzászólás Aktív témák
-
Gratula a nyerteseknek
-
válasz
#72445440 #1148 üzenetére
Én úgy érzem egyértelműen le van írva, hogy egy is elég, illetve Bog a topikban is jelezte. Nekem úgy sikerült, hogy bár a 4YFN feliratot is láttam a Reno5 tesztben, ott nem volt sokáig (néhány képkocka erejéig) látható, így csak a Bravo!-t jelöltem be, azt tutinak véltem
-
69 😏 szép szám.
-
Kalapnak látszik
Csavarbehajtót én úgy találtam meg, hogy na akkor végiglapozom az összes AliceWake tesztet, mert máshogy nem jött ki. -
Na, akkor most várjuk a január 31-et
-
Egyelőre elképzelhető méret és kialakítás alapján betippeltem
arra a 10+ emberre pedig irigy vagyok
-
válasz
Graphics #496 üzenetére
A probléma a keresésben, hogy az információ nem mindegyik szöveges, hanem lehet más is... mert ugye a szöveges a legegyszerűbb, azt kiadja azonnal, viszont egyéb esetben az utóbbi kérdéseknél ki tudja hol "rejtette el", némi szisztéma mellett is csak véletlen lehet rábukkanni szerintem. Pl. 2018-ban volt, hogy Bogot kellett megtalálni egy YT videóban, amiben egyetlen másodpercre bukkant fel...
Hát legalább csak 4 féle youtubert kellett átnézni, de uhh... azt elsőre én is csak betippeltem.
Szerk.: látom ott is voltál te is -
Na, ennek a megtörténtéről még emlékeim is voltak
(ha valaki izgult volna: az előzőt még tegnap megtaláltam)
-
Amúgy igen
bár kerestem olyan helyen is, ami Bogosabb lelkületű, de nem jártam még sikerrel
#424 oriic: amikor reggel munkában megláttam, meg hogy könnyű, én ezt sejtettem
aztán láttam, hogy a válaszok mégsem tükrözik a ténylegesen azonnal megtalálható könnyűséget, mint a legtöbb a kérdéssor elején.
-
Bog volt Pekingben?
Oké, erről találtam egy sort, de nem segít válaszolni -
Na, kis kétségbeesés után ez is meglett
-
Ajjaj, ez nehéz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest