- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cicaslany86 #1240 üzenetére
Volt az Opporól is, amikor bejöttek Magyarországra
: [link]
-
Tuti bundavót, nem én nyertem.
Gratula mindenkinek.
-
-
Ez egy perfect leírás, én is kb így találtam meg a dolgokat.
10-es kérdéshez mégegy lehetőség: MA!gazin adás S02E29.Na, ilyen közel sem voltam még kalaptipphez, 85-öt írtam be, szóval remélem Bog elnézte, és igazából annyi lesz.
11-es kérdésnél nem tudom, hogy az easter egg vagy véltelen sikerült így, de a Mi 11i tesztben is van a 11-es kérdés válasza.
-
válasz
Atomantiii #696 üzenetére
Jogos, de kitudja.
Vagy véletlen félrekattint. -
válasz
cinemazealot #681 üzenetére
Elég egy jó megoldást is megjelolnie, benne van a leírásban.
Mert ha esetleg bejelöl egy másikat ami még rossz, akkor gyanítom bukó a kérdés. -
Kösz, most el lettem bizonytalanítva a csavarbehajtós kérdésnél
-
és Atomantiii
A törzsolvasói játékok mindig ilyenek, keresgélősek, szivatósak, akinek nem jön ez be, annak nem kötelező játszania, gondolom senki mellett nem áll ott Bog egy pisztollyal.
Vannak most is nehezek, de sok kérdés egy kis logikával simán megoldható, akkor is ha nem olvasol minden cikket, meg nézel minden videót.Szoktak lenni szponzor játékok, ott meg mindenki azért szokott problémázni, hogy túl könnyűek a kérdések, meg hogy 5 perc alatt megvan mind a 10 kérdésre a válasz.
Nahh, pont megelőzőtt.
-
válasz
cinemazealot #351 üzenetére
Én leadtam, bár tapasztalatból nem írtam sokat. De kezdem azt hinni lassan, hogy a kétjegyű szám is sok lesz
-
Uhh, na ez az épületes egyelőre kifogott rajtam is.
-
Pontosan nem tudom milyen korlátozások vannak, ami biztos, hogy van reklám nyilván, csak keverve tudsz lejátszani, és a zene átugrások száma is korlátozva van, de már nem emlékszem mennyire.
Bővebben Spoti topik összefoglalója, ott biztos le vannak írva ezek részletesen. -
Hopp, egy jó kis játék, már itt is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest