- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
Nagy kérdés, hogy mi lesz az utóélete ennek a sztorinak.
Amennyiben pár nap alatt kikopik a nemzetközi beszélgetésekből/hozzászólásokból (PH-n biztosan tovább hivatkozási alap marad), akkor az Nvidia elkönyveli egy PR bakinak, és annyi. Csinált már ilyet nem is olyan régen például az MSI is.
A komolyabb helyzet akkor lesz, ha hónapokig hivatkozási alap lesz a tesztekben, mint például az Intel "új tesztelési irányelvei". Megeshet, hogy sok komolyabb tesztoldalon visszaköszön majd az eset olyan megjegyzésekként, hogy "Légyszi Nvidia nézd el nekünk, hogy nem magasztaltuk az egekig az RT képességeidet." -
Persze, csak én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy ez nem nevezhető teljesítmény-optimalizációnak, hiszen nem ugyanazt adja kisebb teljesítménnyel. Ahogy az SSAO se az "RTAO" teljesítmény-optimalizált változata.
Kb olyasmi viszonyra gondolok, mint a veszteséges vs veszteségmentes tömörítés.
-
Erről a tesztről- régebbi -van szó és ezen sértődött meg nvidia amit lejjebb betettem a 3080 FE. tehát nem friss igazából.
Ha megengeded idézem a hozzászólásomat másik topikból :Mindenek elött bárki meglepődne( gondolom nem fog) én leszek az ördög ügyvédje ismét. Erről a tesztről van szó. [link] H.U. szinte elsőnek kapott ref kártyát és egyetlen egy játékban tesztelte le az RT és DLSS tudását a 3080 karinak ami ha jól tudom nem is Dx 12. alapú. 14 másik mellett. Ebből lett az hogy nem lesznek mostantól kiemelt partnerek. PH. is 2 játékban bemutatta legalább ha nem többen 9 játékból.
Egy cég saját döntése ,kinek ad elsőként kártyát és teremt ezzel elég nagy bevételt nekik, kinek nem.
Ahol elcseszték az az hogy közölték is a taggal ezt az meg dobta Twiterre. Én simán legközelebb nem adnék kártyát neki indoklás nélkül azt jól van."Nvidiának nem tetszett a teszt milyensége, mert mellékes elemként kezelte az RT és DLSS-t, ezért nem kíván együtt dolgozni ezek után kiemelt partneri viszonyban az illetővel. Nem történt zsarolás egyszerűen az egyik fél részéről megszűnt az együttműködésre való hajlam. Ezek után a H.U továbbra is egy oldal a sok közül aki úgy tesztel ahogy akar továbbra is de azt el kell ismerni hogy legtöbb oldal még az AIB kártyákat is méltóbb módon kezelte RT és DLSS terén mint a H.U , lásd PH, CB ,Tom's, Igor. ezek után nem feltétlenül akar egy ekkora cég neki több tízezer( százezer) megtekintést adni az első nap Youtubon.
Most viccet félre téve és azt hogy csípem az nvidiát, ha ezt most Amd vagy Intel lépte volna meg akkor is ezt írnám, hogy szerintem ebben nincs semmi különleges dolog."15 játékból 1 daraban tesztelni a DLSS-t és RT-t úgy hogy első napon kaptak kártyát és 222 ezer ember nézte meg azért nem túl jó egy cégnek aki 2 generációt és dollár milliókat költ arra hogy ezek a technológiák megjelenjenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest