- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IreN!CuS #116 üzenetére
Ha hazudsz (márpedig ha nagyvállalatnál dolgozol sales / marketing környéken, akkor elég sokszor teszel ilyet), akkor nem az az elsődleges, hogy minél hihetőbbet hazudjál, hanem az, hogy jó pozícióban legyél, amikor meg kell magyarázni esetleges ellentmondásokat. Ez van.
-
sb
veterán
válasz
IreN!CuS #101 üzenetére
A legjobb, hogy az Ő véleményüket viszont a community-ból vezetik le.
Tehát Nvidia szerint a "nép" mást gondol mint a tartalmuk alatt olvasható kommentekben a.... dobpergés... nép.
Kár volt ilyen enyhén fogalmazni, legközelebb közvetlenül a vásárlóknak is mehetne az üzenet, hogy hülye vagy, ha nem az RT-t nézed, Pistike.
Az már csak hab a tortán, hogy olyan ellen gurult el a gyógyszer ami kb. 10 éve a másik oldal sajátja: vagyis ne 1-1 kiragadott jövőbeli feature-t nézzünk hanem a jelen játékait. 10 évig nem volt zavaró ha feature-ben a konkurens vezet, az volt érdekes, hogy lowres-ben, előző DX alatt több jön-e ki a cuccból. Most először fordul a kocka és megy a sírás.
Az is véleményes, hogy hiba-e 1db RT játékot betenni egy tesztbe. Ha azt nézzük:
- mennyire elterjedt
- mennyi jelenleg a hozzáadott értéke
- mennyit vesz el sebességben
- továbbá mennyire gáz még a támogatottsága (1.0, 1.1...) és épp ezért hullámzó a teljesítménye
...ennek fényében a mellőzése is könnyen magyarázható.
De ettől függetlenül szerintem is több teszt kellett volna bele. Hiába gyengus jelenleg, az új hw-ket erre gyúrta az NV így félig érhető ez a törekvés is. Ilyenkor bele kell tenni a tesztbe és levonni a konklúziót: majd abból kijön mennyi értelme van/nincs. -
-
válasz
IreN!CuS #101 üzenetére
Alapjaiban még az mellett hogy megértem az álláspontjukat ezt már kifejtettem itt, [link] ezek után is ezt gondlom.
Igazából ez benne számomra azért a legkiakasztóbb, még úgy is hogy valóban nekem fontos ez az RT dolog és elég szarnak gondoltam pont ezért valóban a tesztet, de ne írjon senki emailt az én nevemben és kérjen ki bármit is.
A másik hogy ezt párbeszéd keretében illett volna talán lekommunikálni. te steve miért nem teszteltél több játékkal RT-t a 3080 nál?
Örülnénk ha legközelebb erre nagyobb energiát fektetnél. szóval izéé ilyesmi....
Azért van egy fogadásom, hogy a fickó meddig marad az Nvidiánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest