- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem szólták le. A 2080-as szériáról csak azt mondták, hogy drága, és csak az RT miatt, mint techdemo feature miatt nem érdemes megvenni. Meg a következetesség kedvéért lemérték, hogy az új RDNA2 AMD kártyákon meg még jobban beesik a sebesség RT-vel, meg gyengébb 4K-ban, tehát azt sem fényezik elfogultan, sőt, e két utóbbi kategóriában kifejezetten ajánlották az RTX 3xxx-szériát az AMD ellenében. Meg anno a Radeon VII-ről is azt mondták, hogy mennyire nem éri meg az árát, igaz azt is hozzátették, hogy nem gamer kártya, hanem workstation. Szóval az értékelésük elég objektív szokott lenni. Ez pedig az NV-nak is jó, mert ha jót mondanak mégis a termékükről, akkor lehet látni, hogy elfogulatlanul dicsérik, míg ha csak az NV seggét nyalnák, akkor meg nem lenne hiteles a szavuk, hogy fizetett hirdetés keretében ajnározzák. Szerintem így a jó, hogy minden gyártó kap tőlük hideget-meleget.
Mondom ezt úgy, hogy a HW Unboxed-dal sem értek egyet. Emlékszem, mikor elkezdték tesztelni a frissen kijött RTX3xxxx szériát, akkor csak Ryzen 3950-en mérték, meg 2×16 GB 3200 MHz-es RAM-mal, mikor más csatornák akkor már 5950-en mértek, 4×8 GB 3200MHz-nél gyorsabb RAM-mal, mert már akkor köztudott volt, hogy 4 modullal gyorsabb, így egész más számokat is kaptak. Tehát néha van lámulás a HW Unboxed szerkesztőségében is, meg szerintem néha a tesztjeik is kicsit elnagyoltak, nem mérnek elég szoftverrel és játékkal, én emiatt hardverreview-kban inkább a Gamer Nexust preferálom, mert ott sokkal részletesebben kiveséznek egy megjelenő terméket.
-
bunfi
őstag
Vagy a Geforce 2-t Geforce 4 MX440-nek... De Carmack legalább szólt...
-
joysefke
veterán
Nem tudom szó szerint idézni, de pont az nVidia írta a HWUnboxednek írt levelében, hogy a játékosok a keményen megdolgozott pénzükkel fizetnek a kártyákért és elvárják azoknak a jövőállóságát. bla bla bla
Tehát pont az nVidia szerint kéne sokáig használhatónak lennie a kártyáknak.
Mondjuk ha az RT láz beüt akkor pont az 3090 RT teljesítmény sehol sem lesz a játékok szükségletéhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest