- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psanyi42
tag
válasz
eftipcsi #6472 üzenetére
(#6472) eftipcsi
A délután folyamán kipróbálom én is a Sony TV-men. Még annyi lehet a gond, hogy esetleg a codec a rossz, amivel kódolja a videót. Pl.: a mi Sony-nk USB-ről sem nyit meg mindenféle kodekes videót, olyan is volt már, hogy mp4-et kellett mp4-be konvertálnom, hogy le tudjam játszani rajta. (Ezt egy nem gyári videó felvevő a telefonon szerintem meg tudja majd oldani)(#6505) ProEvoFan
Ti sem tudjátok a töltőt teljesen bedugni a telefon usb csatlakozójába?Ez azért van, szinte már az összes újabb töltőknél, hogy ha tokot teszel a telefonra, akkor is rendesen bele tudd dugni.
(#6556) hati
Igaza van az előttem szólónak, ha tényleg meg akarja nézni, hogy mit csinálsz, akkor ahhoz nem kell nekik MI fiók, simán anélkül is tudják nézni, ugyanígy a Windows is küldözgeti a saját dolgait a háttérben.
Igen nem használod, és akkor? Kevesebb fáradtság lenne, mint, hogy mindig rányomsz, hogy nem akarsz ilyen fiókot(#6555) Dave Crank
Pont azt a sort hagytad ki, amelyikben világosan le van írva, hogy stabil, vagy béta -
Psanyi42
tag
válasz
eftipcsi #6396 üzenetére
Eddig én egy, a számomra megoldhatatlannak tűnő problémába futottam bele, ami történetesen az, hogy a saját készítésű videókat, és a zenelejátszóból a zenei fájlokat nem tudom lejátszani/kivetíteni az okostévémen. A vezetéknélküli lejátszó eszközt mindkét esetben kitudom választani, de a lejátszás egyik esetben sem indul el, illetve a zenelejátszónál a fájlküldés ikonja pirosra színeződik.
Valószínűleg a probléma a fájl kiterjesztéséből adódik, hogy nem kezeli azt a TV. Megnézed hogy tényleg ígyvan-e?
A proximity sensor hol van ezen a telón, a hangszórótól balra?
Igen, az arany változaton látszik is.Mikrofon patch
Majd ha lesz egy kis időm, akkor kinyitom a bootloadert
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest