Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Psanyi42

tag

válasz eftipcsi #6472 üzenetére

(#6472) eftipcsi
    A délután folyamán kipróbálom én is a Sony TV-men. Még annyi lehet a gond, hogy esetleg a codec a rossz, amivel kódolja a videót. Pl.: a mi Sony-nk USB-ről sem nyit meg mindenféle kodekes videót, olyan is volt már, hogy mp4-et kellett mp4-be konvertálnom, hogy le tudjam játszani rajta. (Ezt egy nem gyári videó felvevő a telefonon szerintem meg tudja majd oldani)

(#6505) ProEvoFan
    Ti sem tudjátok a töltőt teljesen bedugni a telefon usb csatlakozójába?

Ez azért van, szinte már az összes újabb töltőknél, hogy ha tokot teszel a telefonra, akkor is rendesen bele tudd dugni.

(#6556) hati
    Igaza van az előttem szólónak, ha tényleg meg akarja nézni, hogy mit csinálsz, akkor ahhoz nem kell nekik MI fiók, simán anélkül is tudják nézni, ugyanígy a Windows is küldözgeti a saját dolgait a háttérben.
    Igen nem használod, és akkor? Kevesebb fáradtság lenne, mint, hogy mindig rányomsz, hogy nem akarsz ilyen fiókot :D

(#6555) Dave Crank
    Pont azt a sort hagytad ki, amelyikben világosan le van írva, hogy stabil, vagy béta :D

• Psanyi42

tag

válasz eftipcsi #6396 üzenetére

Eddig én egy, a számomra megoldhatatlannak tűnő problémába futottam bele, ami történetesen az, hogy a saját készítésű videókat, és a zenelejátszóból a zenei fájlokat nem tudom lejátszani/kivetíteni az okostévémen. A vezetéknélküli lejátszó eszközt mindkét esetben kitudom választani, de a lejátszás egyik esetben sem indul el, illetve a zenelejátszónál a fájlküldés ikonja pirosra színeződik.

Valószínűleg a probléma a fájl kiterjesztéséből adódik, hogy nem kezeli azt a TV. Megnézed hogy tényleg ígyvan-e?

A proximity sensor hol van ezen a telón, a hangszórótól balra?
    Igen, az arany változaton látszik is.

Mikrofon patch :Y :R Majd ha lesz egy kis időm, akkor kinyitom a bootloadert :D

Új hozzászólás Aktív témák