- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadbody
tag
Nekem nagyon tetszik, akksi egyre jobbnak tűnik pár töltés után, jelenleg 3h44m sot és 75%on vagyok, ebben volt mobilnet, film, játék. Még várok az unlockra így spemall rom van rajta, nagy buggal nem találkoztam még, 1szer kifagyott a kamera és ennyi kb. Beszédhangszóró jó, rendesen hallok mindenkit és eddig még nem panaszkodtak hogy engem ne hallanának. Hátsó hangszóró zenehallgatása nekem megfelel. Fülest hangosabban szólítja meg mit az előző telóm. Kamera az egyetlen amiben nem tetszik hogy a képeken kicsit túlhúzza a szineket és néhány képen pl az zöld az szuperzöld, de pont ma nézegettem kamerabállításokat, lejjebb vettem szatruációt, így jobb, de kíváncsi leszek majd rom csere után változik-e, lehet csak a jelenlegi rom kezeli így a kamerát, a szinektől eltekintve viszont szerintem nappal jó képeket lő, sötétben még nem próbáltam.
-
pranksta
tag
-
pranksta
tag
Jaja, a 150 dolláros is group buying.
Amúgy jó kérdés. Én annyit kérdeztem tőlük, hogy mikor tudják küldeni, ha most rendelek és azt válaszolták, hogy jövő héten.
De megkérdezem azt is, h hogy működik a group buying. Eddig jó a support, az előző kérdésemre még aznap este válaszoltak. -
pranksta
tag
A 115 dolláros akciót nem ugyanazon a linken, csak ugyanazon az oldalon találod. A My Account fülön kattints a Deals-re, azon belül lesz.
Ezen kívül nem tudom, mi nem világos. Leírtam, hogy miket rendeltem és hogy összesen mennyibe került (nem rendeltem kártyát, ez nemtom hogy jön ide). A 217 dollár a béna paypal árfolyamon 65k forint. -
pranksta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged