- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Én meg Sokol rádiót,meg a nagyi 64 kbites bakelitjeit
http://www.sg.hu/cikkek/73140/karositja_a_hallast_a_rendszeres_mp3_hallgatas
Érdekes cikk
Amúgy egy egyszerű fekete boltban kapható lefújós spray szerintem megfelelő, mivel vízállónak sem kell lennie. Csak vidd ki a szabadba, mert betépsz tőle mint a szemét. Cimbi állványt fújt ilyennel, szobában. (haluzott is
) Meg a Simsonját. Szerintem kiváló eredményt hozott.
Akkor egy flakon 1200 körül volt asszem.
-
Ren Hoek
veterán
Nemtudom, igazából a régi gépemhez képest ez totál halk. Gyári CPU hűtő nem halk amúgy, az a leghangosabb. Egyelőre még alaplapi VGA-val nyomom, ami passzív, szóval nem tűnik fel... meg mindent meg lehet szokni, a régi Maxtor vinyóm, mint egy gépágyú úgy kerregett. De annyira megszoktam, hogy szinte hiányzott már
Szvsz, amúgyis szól mindig valami zene.. ha más nem, akkor halkan egy chillout, lounge rádió. Groove salad pl jó ventizajelnyomó
-
Osynho
addikt
Úúú bazz, ezt a linkelést...
Nem volt egyszerű kihámozni
Jah fain, télleg jó oda. Én felül, meg alul próbáltam, de már látom a furatokat, ott a helye a közepén
Köszi a megfejtést
Viszont én maradok az eredeti felállásnál, előre 2x12cm Noctua, ez a batár meg a tetejére 7V-on. Hátra Arctic Cooling Arctic F12 PWM kerül. Így remélem nem lesz gond a hűtéssel és a zajjal semLátom közben alakítottad kicsit
Azért nem mondanám feleslegesnek az első ventik használatát. Jót tesz a kereszthuzat.
-
Osynho
addikt
A 12 cm-esek lyuktávolsága durván 15 cm (átlósan). Nem tudom neked hogy jött ki a 12
,de nem ez adja a venti méretét. A lapátok átmérője meg eleve nemlehet ugyanakkora, mint a rögzítő "fülek" távolsága, hiszen ez utóbbiak szemmel láthatóan messzebb vannak.
Igazából énse voltam pontos, ez 17 cm-es venti. Itt egy cikk róla (ez most épp Xigmatek, de szemmel láthatóan ugyanaz a termék), ez meg a hivatalos oldal. Az, hogy a Tt hazudik, nem újdonság. A hivatalos oldaluk szerint az 1400rpm-es, 12-es venti, amit adnak a házhoz, 17dBA-s.Viszont ez már gáz, hogy a méretet is csalják
Hogy tudod rögzíteni ezt a ventit a ház elejére? Nekem sehogy se sikerül -
Osynho
addikt
Hát most itt van előttem a venti és 16 cm-es... Most vagy a centim nemjó, vagy nem is Element T házat vettem
Nem a lyuktávolásgot kell mérni.
Az elejére ez hogy fér be? Mert nálam nincs hozzá megfelelő lyuk + az előlap se menne rá, mivel kitakarja a venti a tartó pöcköket -
Drágának tényleg drága (főleg az első, mert azt még boltban vettem valami 15e-rt).
A passzív hűtéses gépbe amikor vettem, pont találtam a neten egy srácot, aki meg akart egytől szabadulni... Mivel ő is passzívban nyomatta, így sok kár nem érhette alapon, megkínáltam egy 12e-s vételárral.
Az ilyen kütyőknél szerintem nem érdemes spórolni: egyszer megveszed, és amíg van hozzá felfogó, addig bármelyik procira felrakod. Ezek is itt mosolyognak már x éve.
Ezt a 486-os gépet most csak viccből írtad? Megnézném milyen torrent program van Win 3.1-re?
-
-
Ren Hoek
veterán
Hát én nem mertem kockáztatni... Sok helyen olvastam, hogy a feszülés eléggé káros a lapnak hosszútávon. A középső standup egyszerűen felnyomta nekem.. csak úgy volt stabil ha az oldalsókat nem raktam be... akkor meg minimum 5 mm-et torzult volna a szélén, ha bepróbálok egy VGA kártyát mondjuk... Éreztem hogy törés lenne a vége.
Ezért döntöttem úgy, hogy reszelek. Az anyagtorzulás és feszültség biztosan nem tesz jót az IC-knek. Ha nem is okoz semmi problémát, az amúgyis kényes forrasztásokon jelentkező feszültség, hosszabb távon biztosan csökkenti a lap élettartamát.
Mérges is voltam a Thermaltake-re, hogy egy ilyen amúgy igényes házba ekkora fatális hibát véteni... Nembírják vízszintesre megcsinálni... (Előző házaimban mindenhol tükörvízszint volt, nulla csavarodással)
-
-
Ren Hoek
veterán
Nekem 1 napom ráment a csavarozásra. Mindenféle kombinációt kipróbáltam, egyszerűen akkor volt stabil csak, ha a szélsőket, közepét nem csavaroztam be. De akkormeg rakjon be valaki is úgy egy kártyát, hogy nem törik el középen a lap...
Szóval ott jutott eszembe, hogy mekkora hülye vagyok, miért nem reszelek...2 mm kellett a középsőből, és tökéletes volt utána. Stabilan fekszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged